evet aranızdayım 10 hisse ekranıma koydum inceledim inceledim iyice eledim biras batısokeden para kazandım burda karar kıldım inşallah ağaĞIM uğurlu gelir maliyet 117 carsamba 130 uzerı ve ver elini 144 ler olurmu dersiniz bence
evet aranızdayım 10 hisse ekranıma koydum inceledim inceledim iyice eledim biras batısokeden para kazandım burda karar kıldım inşallah ağaĞIM uğurlu gelir maliyet 117 carsamba 130 uzerı ve ver elini 144 ler olurmu dersiniz bence
tabi bu arada sizler uyurken ben hala hisseniz üzeride calışıyorum en güzeli borcu yok daha ne olsun bedellide kasayı doldurdu
#FITCH, beklendiği gibi #TÜRKİYENİN #BB' notunu ve 'negatif görünümünü değiştirmedi #OZAMAN GELSİN HAFTAYA #TAVAN SERİLERİ
bu hissede yeniyim her aldıgımda zarar etdirdi cok surundururmu daha bizi eskileri bilir fikir alabilirmiyiz?rakamları guzel aslında
BEKLE BURlR BEDAVA UMARIM YUKSEK MALİYETLİLERDE BİR GÜN KURTARIR ZARARINI HİSSELER TARİHİ DİPLERDE HANGİSİNİ ALSAM DİYE ÇOK ARŞTIRDIM B SÖKE VE BU SON DURAĞİM İNANIN YABANCILARIN SALYASI AKIYOR VE BİZİM BIYIKLILAR ZATEN AGIZLARI KOPÜRMÜŞ BEKLİYOOO
bizim millet hısse 3 lıra 5 lıralardayken hısseye atlar
gel al işte hısse 1 lıralarda at kenara unut
borcu yok harcı yok kasa para dolu daha ne istiyorsun ytd.
Yer İmleri