Sayfa 14/910 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 7275 madde; 105 - 112 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. Anlamadığım neden fiyat açıklıyorlar kurumsal yatırımcılara sattım de geç git...

Sent from my C6903 using Tapatalk
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

2.  Alıntı Originally Posted by adestim Yazıyı Oku
    *telia, turkcel iletişim hizmetleri'nin 155 milyon hissesini hisse başına 11,45 tl fiyatla sattı
    Bu neden kap ta yok...
    Haber sitelerinde var ama kapta yok bu nasıl iş.
    İlk kapta olması gerekmezmi...
    İyi ben www.abuzerhaber.com diye site kurayım tcell hisseleri 8.23 den kurumsal yatırımcılara satıldı diyeyim saat sabah 9.34 de ohh mis.

3. Ne umutlarla halka arz edilmişti, New York borsasında hem de. 20 milyar dolar idi değeri tam 17 yıl önce. Bugün abone sayısı belki 10 katını geçti o zamanın, ama piyasa değeri 7 milyar dolarlarda. Yani neredeyse o günkü değerlemenin 30'da birinde; dolar enflasyonunu da koyarsanız parayı sıfırlamış da diyebiliriz. Hiç bitmeyen ortaklık kavgaları, sonu gelmez kurnazlıklar vs. vs.

Alın size Türk borsasında -gözaltı pazarında değil, anlı şanlı 30 endeksinde 17 yıl batmamış, en büyük telekom şirketi tutanın sonu. Hani uzun vade para kazandırırdı ya, bizim borsa için geçerli değil o.

Şimdi biri çıkıp diyecek ki e kardeşim ford oto alsaydın, peki o zaman ben de diyeyim yılbaşında neden büyük ikramiye çıkacak bileti almadın.

4.  Alıntı Originally Posted by wiseinvestor Yazıyı Oku
    Ne umutlarla halka arz edilmişti, New York borsasında hem de. 20 milyar dolar idi değeri tam 17 yıl önce. Bugün abone sayısı belki 10 katını geçti o zamanın, ama piyasa değeri 7 milyar dolarlarda. Yani neredeyse o günkü değerlemenin 30'da birinde; dolar enflasyonunu da koyarsanız parayı sıfırlamış da diyebiliriz. Hiç bitmeyen ortaklık kavgaları, sonu gelmez kurnazlıklar vs. vs.

Alın size Türk borsasında -gözaltı pazarında değil, anlı şanlı 30 endeksinde 17 yıl batmamış, en büyük telekom şirketi tutanın sonu. Hani uzun vade para kazandırırdı ya, bizim borsa için geçerli değil o.

Şimdi biri çıkıp diyecek ki e kardeşim ford oto alsaydın, peki o zaman ben de diyeyim yılbaşında neden büyük ikramiye çıkacak bileti almadın.
    Sana katılmamak mümkün değil...
    Mümkün olsa abd wlman vb piyasalardan hisse alabilsek...
    Yazık gerçekten...

5. Bugünlük beraberiz açıkcası bozulan bilanço yada anomaliler dışında gelişn hisse satışları bist de en sevdiğim ortamlardır... hele ki bu hisse bist 30 hissesiyse gözüm kapalı bı satışta slıma geçerim ki bgn bunu yaptım diplerden olmasada iyi bir ortalama ile aldım eregl arcelor mittal yada akbnk sürecine benzedi bu tarz satışlar sadece gözleme dayalı yazıyorum hissede belli aralıkta fiyat çalışması ve güçlenmeye neden oluyor...
    Herkese bol kazançlar
    Tcell toparlarsa bgn borsada bahar havası oluşur
    Hisse senedi bazlı yorumlardan çok Finansal okuryazarlık sağlamaktır amacım.
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

6. Turkcellden umudu kesmeyin bence yabancı hisse sattı diye hisse değerini bugün kaybeder yarın yine çıkar beklenen yere benim düşüncem ytd.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by girithglam Yazıyı Oku
    turkcellden umudu kesmeyin bence yabancı hisse sattı diye hisse değerini bugün kaybeder yarın yine çıkar beklenen yere benim düşüncem ytd.

Lg-d855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aynı fikirdeyim öğleden sonra toparlanma beklenebilir ytd

8. Tellia sıkışmış düşük fiyata satmış,bu şirketin değerini düşürmez

Sayfa 14/910 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •