Sayfa 14/1006 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İstanbul Tabip Odası: Yoğun bakımlarda yer kalmadı

İstanbul Tabip Odası, Covid-19, influenza ve diğer mevsimsel virüsler nedeniyle vaka sayılarının arttığını ve İstanbul'daki birçok hastanede servislerin ve yoğun bakımların dolduğunu bildirdi.
    https://www.ekonomim.com/gundem/ista...-haberi-723390
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Çocuğun sınıfında 14 kişi yok şu anda... Ben de on gün cebellestim.
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İstanbul Tabip Odası: Yoğun bakımlarda yer kalmadı

İstanbul Tabip Odası, Covid-19, influenza ve diğer mevsimsel virüsler nedeniyle vaka sayılarının arttığını ve İstanbul'daki birçok hastanede servislerin ve yoğun bakımların dolduğunu bildirdi.
    https://www.ekonomim.com/gundem/ista...-haberi-723390
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    pegas diklenmeden dik duruya ellam.

Biz ağırlığı tehayeye veririz pegas dik duru pegasa veririz tehaye dik duru.

o zaman kılasiko sorusu:

Garibin yüzü gülür mü?
    Pair trade zor iş. Ben hep thy ye pegasus u tercih ettim. Ama son 3 aydır pegi thy ye göre çok geride kaldı. Yani 2 y önce böyle bir değişim yapıp, dün bugün tekrar pegiyi thy göre arttırmak çok karlı olurdu...ama zor iş, ben beceremem bu zamanlamayı. Zira saçma derecede fazla satıldı pegi thy ye göre.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Gönderi
    Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Ali Yıldırım KOÇ
    @AliYiIdirimKOC
    Program esnasında kanal yöneticilerinize iletilen TFF'nin resmi açıklamaları hakkında size bilgi verilmedi mi Fulya hanım (
    @Fullyaozturk
    ) ?

Bu sebepten dolayı mı şahsı uyarma, düzeltme yapma ve Yayın Etiği gereği özür dileme ihtiyacı dahi hissetmeyerek moderatörlüğünü yaptığınız programın bir provokasyona alet olmasına göz yumdunuz?

Abdülkadir Selvi isimli şahsın, CNN Türk ekranlarında dile getirdiği iddialar ile ilgili Demirören Medya TV Grup Başkanı Sayın Murat Yancıâ€â•ya gönderdiğimiz mektubu, kamuoyunun bilgi ve dikkatine sunuyoruz.

Sayın Murat YANCI,
    Demirören Medya TV Grup Başkanı

Size bir konuda duyduğumuz rahatsızlığı paylaşmak adına ulaşıyoruz. Mektubumuzun konusu bağlamında; Grup Başkanı olduğunuz CNN Türk ekranlarında, Fulya Öztürk moderatörlüğünde 1 Ocak 2024 tarihinde yayınlanan “Akıl Çemberi†adlı programda, Abdülkadir Selvi tarafından bir iddia dile getirilmiştir.

İlgili kişinin iddiası; Süper Kupa maçının Suudi Arabistanâ€â•da oynanmasını Başkanımız Ali Y. Koçâ€â•un istediğidir.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) konu ile ilgili 29 Kasım 2023â€â•te yaptığı resmi açıklamada Turkcell Süper Kupa'nın yurt dışında oynanması projesi ve yetkisinin TFFâ€â•ye ait olduğunu, maçın Suudi Arabistan'da oynanması fikrinin Sayın Ali Koç'a ait olduğu iddiasının gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmadığını tüm kamuoyu ile paylaşmıştır
    .

İlgili açıklamayı ekte paylaşıyoruz.

Konu ile ilgili resmi bir açıklama olmasına ve bu açıklamayı program sırasında pek çok yazışma ile CNN Türk yetkilileriyle paylaşmamıza rağmen milyonların izlediği bir yayında Başkanımız Ali Y. Koç ile ilgili manipülatif söylemler ortaya konmaya, bu yalan iddialar alt bantta yer almaya devam etmiştir.

Bahsi geçen yorumcunun bu söylemleri haksız itham ve isnattan başka bir anlam taşımamaktadır.

Bu tavır ve yaklaşım, Kulübümüzü ve yayını takip eden Fenerbahçelileri ciddi anlamda rahatsız etmiştir. Nitekim bu rahatsızlık sosyal medya mecralarında da yansıma bulmuştur.

Ülkemizde yaptığı yayınlarla milyonlara ulaşan mecralardan biri olan, ilgili ismin gerçek dışı iddialarını da ekranlarına taşıyan CNN Türkâ€â•ün, Kulübümüzün bu hassasiyeti doğrultusunda gereken düzeltmeyi yapmasını rica ederiz.

Saygılarımızla,

Burak Ç. Kızılhan
    Genel Sekreter
    Yönetim Kurulu Üyesi

https://tff.org/default.aspx?pageID=687&ftxtID=42829

Selvi senin gibi fetönün ................yerini bırakmayan adamlar Fenerbahçemize hiçbirşey yapamazsınız , senin ağ baban fetö yapamadı unutma bunu , taptığın o kalemini birilerine güvenerek sallıyorsun ya önüne gelene, bir gün yalnız kalacaksın o zaman yargı önünde hesap vereceksiniz.Bunu neden koydum buraya seçime gidilirken din,bayrak,şehit,vatan edebiyatı yeniden başlanacağı milli duygularla insanları kandırıp seçimde görevini yapmak için her kalemşöre verilen görevi yapmaya çalışıyorlar işleri bu.
    Son düzenleme : sindoma53; 05-01-2024 saat: 11:59.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Pair trade zor iş. Ben hep thy ye pegasus u tercih ettim. Ama son 3 aydır pegi thy ye göre çok geride kaldı. Yani 2 y önce böyle bir değişim yapıp, dün bugün tekrar pegiyi thy göre arttırmak çok karlı olurdu...ama zor iş, ben beceremem bu zamanlamayı. Zira saçma derecede fazla satıldı pegi thy ye göre.
    gerçi, temel analize ağırlık veren bir adam teknikle iş yapamaz..pair trade de tam teknik işi...temel analiz teknik analiz yaparken kafa karıştırıyor çoğu zaman.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. TCMB anketi: Bankalarda kredi standartlarında gevşeme bekleniyor
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Banka Kredileri Eğilim Anketi'ne göre, 2023'ün son çeyreğinde bankaların genel olarak işletmelere kullandırdıkları kredilere uyguladıkları standartlardaki sıkılaşma seyri sona ererken, 2024 yılının birinci çeyreği için bankaların beklentisi, bu standartların gevşemeye başlayacağı yönünde oldu

7. Bofa dün aldıklarının 500 milyonu geçti sattığı 16.30 ABD verisine kadar gider gelir .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. BloombergHT yeni bir yüz getirmiş.

Kendini geliştirmiş bir kişi.

https://tr.linkedin.com/in/sevcanersozlu
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 14/1006 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •