Sayfa 14/130 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon
Arama sonucu : 1037 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bugün yine en temiz getiriyi ppf ciler yapacaklar. tlref neredeyse %49
    maşallahhhhhhhhh diyelim
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bence iddia doğruysa savcının böyle bir söylemi varsa teyit edersin gider böyle şeylerin yaşanmadığını söylersin bu madolyonun bir yüzü , gitmiyorsa iddia edildiği gibiyse dosyada ismi geçen şikayette bulunanlar K.K bilgisi dahilinde olduğunu makam biliyor ters salvo yapıyor .
    burada düğümü çözecek olan K.K sessiz kaldıkça bu işlerin arkasındamış havası daha çok konuşulur.
    Bana göre 2-3 gün içinde bir açıklama yada bir hamle gelir.
    genel kurul iptal sebeplerini yasa sıralamış bak bakalım şahit ifadesiyle, delilsiz g.k. iptali olabilir mi.?
    diyelim kanunda yeri var ne diyecek kk., gözlerimle gördüm şu partili bu delegeye para veriyordu bizzat şahidim ama kanıtım yok mu diyecek..?

3. Snop kardeşin durduğu gibi. Muhalefet sadece İmamoğlu teması ile siyaset yaparsa bir süre sonra karşılığı kalmaz. Ana temalar halkın sorunları olmalı çözüm olmalı. Halkın bir kesimi artık karnını doyuramıyor

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    genel kurul iptal sebeplerini yasa sıralamış bak bakalım şahit ifadesiyle, delilsiz g.k. iptali olabilir mi.?
    diyelim kanunda yeri var ne diyecek kk., gözlerimle gördüm şu partili bu delegeye para veriyordu bizzat şahidim ama kanıtım yok mu diyecek..?
    senin anlamak istemediğin kurultayı şikayet edenler CHP li muhalifler.
    iktidar yakalamış seni oynar durur.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    senin anlamak istemediğin kurultayı şikayet edenler CHP li muhalifler.
    iktidar yakalamış seni oynar durur.
    senin anlamadığın şu gk iptal davası asliye hukukta görülür hala savcı davada şunu demiş diyorsun, hukuk davasında savcının işi ne..?

6.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Ben bu ve buna benzer görüşlere katılmıyorum.Yüksek enfasyondan dolayı bütün esnaf takımı eskisinden daha çok para kazanıyor.

Fırıncı simidi 1 tl ye satarken değil,şimdi 15 tl satarken daha çok kazanıyor.

İki üç yıl önce 50-100 tl olan berber ücreti şim olmuş 500-1000 tl arası.
    bravo snop abi çok doğru nokta. insanlar belirli grupların çok temiz para kazandığını görmezden geliyorlar veya bu kesimleri küçük çok azınlık kesimler sanıyorlar. bu gruplar artık öyle 3 kişi 5 kişi falan değil çok ciddi bir kalabalık var.

geçen gün sahanda yumurta söyledim 250 lira hesap gönderdi. bu adam neden şikayetçi olsun ?

esnaflar tüccarlar elinde birkaç gayrimenkul olanlar hizmet sektöründe restorandır cafedir bu tip gruplar halinden genel olarak memnun.

bir de her şeyi ekonomik olarak değerlendirmek de yanlış ben etrafımda görüyorum ekonomik durumu kötü ama ülkenin şu anda dış politikasını falan çok beğenen kesimler de var.

günlük görüntü fena değil şimdilik. aşağı çok fazla marj yok diyor.
    audentes Fortuna iuvat

8. Fırıncı maliyeti

https://g.co/kgs/XzMboCs
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 14/130 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz