Asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir.
Foruma yeni üye olmuş, bende hisse yok ama sizi uyarıyorum deyip ısrarla hisse aldırmaya ve sattırmaya çalışanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
Artık anlaşmalı sattığınız aracı kurumlardaki anlaşmalı şahıslarla buralardan yükselmesin diye baskılaya baskılaya hep beraber küçük yatırımcının kafasına kafasına vurup malı toplamaya devam edersiniz.....hikaye aşikar...onlarda mal kalmayıncada yükseltirsiniz....kumarhane bile daha adil ....
bak şimdi aferin sana süperrrr....lakin bütün hisseler altın madenimi bulduda en az 2 kat çıktı...neden bunlar aşırı derecede kumarhaneye çevirip sürekli yapıyorlar neden hisseyi rahat bırakmıyorlar.......çünkü arsız ve namussuza oyun sahası .....kul hakkı ve vatan hainşiğide cabası.....görecez sonunu .......üzüm için kovuktan dama giren ayının aşırı yiyip damdan çıkamamasına döndü bu işşşşş..patlamak üzereler ziraaa hakda adaletde bunu gösteririr hep...
Ben şahsen 4 lira üzeri satarlar diye düşünmüştüm. Kısa kestiler. Hayırlısı. Açılışta mala bağlıyacakları belli idi. Dediğim gibide oldu. Beklenen olaydı zannederim dünde kademelere baya yüklü alımlar koydular.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Foruma yeni üye olmuş, bende hisse yok ama sizi uyarıyorum deyip ısrarla hisse aldırmaya ve sattırmaya çalışanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
Yer İmleri