Sayfa 140/215 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190 ... SonSon
Arama sonucu : 1716 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: METUR - Blume Metal Kimya

1.  Alıntı Originally Posted by zarbo Yazıyı Oku
    orasını bilemem. Kimseye de bilmeden suç isnadı yapmam. Ben bilançoya ve hissenin hikayesine bakarım.
    şu var ki ortada haber falan yokken hissenin zirvesine çıkıp şirketin yüzde 5'e yakın hissesinin satılması birşeylerin olacağını gösterir. Bu malı küçük yatırımcı almış olamaz.
    bu hissede 6 aydır milleti söğüşlerken diğer kağıtlar 2- 3 kat giderken millet zararını yeni çıkardı oda ellerindeki hisseyi satmak için mecburen yükselttiler..bunlar yaşanan gerçek .....

2.  Alıntı Originally Posted by zarbo Yazıyı Oku
    orasını bilemem. Kimseye de bilmeden suç isnadı yapmam. Ben bilançoya ve hissenin hikayesine bakarım.
    şu var ki ortada haber falan yokken hissenin zirvesine çıkıp şirketin yüzde 5'e yakın hissesinin satılması birşeylerin olacağını gösterir. Bu malı küçük yatırımcı almış olamaz.
    şimdi sattıkları malları burdan 1,17 aralığında toplarlar 15 gün sonra yüzde on yukarı 150 milyar allah bereket versin .yıllardır bunu yapıyorlar...

3.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    şimdi sattıkları malları burdan 1,17 aralığında toplarlar 15 gün sonra yüzde on yukarı 150 milyar allah bereket versin .yıllardır bunu yapıyorlar...
    Haklısın. Bizim borsa böyle.
    Şimdi bu hisse durup dururken normal seyrederken mi 2,49'a çıktı.
    Şirket 900 bin malı normal piyasa koşullarında mı sattı.
    Hissenin günlük hacmi ortada.
    Spekle anlaşmadan bu hareket yapılamaz.
    Ya da kendileri spek olarak hareket eder.
    Asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir.
    Foruma yeni üye olmuş, bende hisse yok ama sizi uyarıyorum deyip ısrarla hisse aldırmaya ve sattırmaya çalışanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.

4. Artık anlaşmalı sattığınız aracı kurumlardaki anlaşmalı şahıslarla buralardan yükselmesin diye baskılaya baskılaya hep beraber küçük yatırımcının kafasına kafasına vurup malı toplamaya devam edersiniz.....hikaye aşikar...onlarda mal kalmayıncada yükseltirsiniz....kumarhane bile daha adil ....

5.  Alıntı Originally Posted by zarbo Yazıyı Oku
    haklısın. Bizim borsa böyle.
    şimdi bu hisse durup dururken normal seyrederken mi 2,49'a çıktı.
    şirket 900 bin malı normal piyasa koşullarında mı sattı.
    Hissenin günlük hacmi ortada.
    Spekle anlaşmadan bu hareket yapılamaz.
    Ya da kendileri spek olarak hareket eder.
    bak şimdi aferin sana süperrrr....lakin bütün hisseler altın madenimi bulduda en az 2 kat çıktı...neden bunlar aşırı derecede kumarhaneye çevirip sürekli yapıyorlar neden hisseyi rahat bırakmıyorlar.......çünkü arsız ve namussuza oyun sahası .....kul hakkı ve vatan hainşiğide cabası.....görecez sonunu .......üzüm için kovuktan dama giren ayının aşırı yiyip damdan çıkamamasına döndü bu işşşşş..patlamak üzereler ziraaa hakda adaletde bunu gösteririr hep...

Ben şahsen 4 lira üzeri satarlar diye düşünmüştüm. Kısa kestiler. Hayırlısı. Açılışta mala bağlıyacakları belli idi. Dediğim gibide oldu. Beklenen olaydı zannederim dünde kademelere baya yüklü alımlar koydular.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    bak şimdi aferin sana süperrrr....lakin bütün hisseler altın madenimi bulduda en az 2 kat çıktı...neden bunlar aşırı derecede kumarhaneye çevirip sürekli yapıyorlar neden hisseyi rahat bırakmıyorlar.......çünkü arsız ve namussuza oyun sahası .....kul hakkı ve vatan hainşiğide cabası.....görecez sonunu .......üzüm için kovuktan dama giren ayının aşırı yiyip damdan çıkamamasına döndü bu işşşşş..patlamak üzereler ziraaa hakda adaletde bunu gösteririr hep...
    Iyi de kardeşim. Burası cami veya tekke değil ki.
    Kul hakkı falan aranmazki burada.
    Bunu kabullenmeden borsaya girilmez ki.
    Foruma yeni üye olmuş, bende hisse yok ama sizi uyarıyorum deyip ısrarla hisse aldırmaya ve sattırmaya çalışanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.

8.  Alıntı Originally Posted by zarbo Yazıyı Oku
    Iyi de kardeşim. Burası cami veya tekke değil ki.
    Kul hakkı falan aranmazki burada.
    Bunu kabullenmeden borsaya girilmez ki.
    Borsadaki hiç kimse birbirini kandırmasın. Biri kazanıyorsa biri kesin kaybediyordur.
    Ortada olan para belli. Cepten cebe girer çıkar ama miktarı hep aynıdır.
    Yoktan var etmek Allah'a mahsustur.

Sayfa 140/215 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •