Sayin tredman gunu birlik alip satan yatirimci degil sadece maceracidir benim gozumde😎
SM-A500Y cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin tredman gunu birlik alip satan yatirimci degil sadece maceracidir benim gozumde😎
Birşey ilave etmeliyim KAP a haber gönderilip mal çakma hadisesi hiç unutmayacağım bunun sebebi olanlarını?
Hayırlı olsun bol kazançlar.
Bağlı ortaklığımız Pamukova Elektrik Üretim A.Ş. *bünyesinde yer alan İklimya Üretim A.Ş.'ye ait kalan payların devri (İlmühaberlerin Yedieminden Teslim Alınması) süreci ile ilgili olarak 4 . nolu ek protokolde öngörülen TRİ'lerin *(%40'lık kısmının) 07.07.2017'ye kadar değiştirilmesine yönelik tarih karşılıklı mutabakatla 31.07.2017 olarak yeniden belirlenmiştir. Söz konusu değişimin yapıldığı gün Yedieminde bulunan İlmühaberler Pamukova tarafından teslim alınacaktır.*
Bu haber vardı...
Syn levo 2.84 le beklemedeyim. Dedikleri gibi alir almaz 3-5 kademe caktilar asagi.
Bizde nasip dedik guvenip bekledik.
Sonuç mu?
Ha bu arada uzuncu falan muhabbetlerine cevaben ; 5.×× lerden alıp beklemek vardir.
2.×× lerden alip beklemek vardir. Ikiside uzun vadeli mi yani simdi anlamadim??;)
Sizleri cok iyi anladigimi dusunuyorum.herkesin yatirim stratejisi ayridir.umarim kazancli cikarsiniz.
Kendi yatırım stratejim
Hissenin dibini görüp artık cıkış trendine girdiğini ağır ağır yol aldığını ama böyle devam etmeyecegini dusunmekteyim.
3 gün mü 3 aymı bilemem ama o Galip bir gün buraya gelecek..
Derinlik paylasabilecek varmi.
Yer İmleri