Sayfa 140/747 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 5973 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by pritt01 Yazıyı Oku
    CAKIR24 hemen hemen aynı durumdayız. 65 mly satış sürecini görmek için burdayız. Onun için bugün hiç satmadım. Tabii gün sonu beklediğimden fazlası oldu ama sağlık olsun.
    Rıza Bey ortalama 225 mly luk hisse parasını cebinden vereceği hiç aklıma gelmemişti. Olabilir tabi. Ama bunun yerine bedelli de yapabilirdi. Sermaye tavanını da yükseltti bu da ileride bedelli yapabileciğinin emaresi. Bu kadar hisseye sahip olursa bedelli Rıza Bey e biraz ağır gelebilir.
    Tabii bu kadar hisseyi satarak halka dağıtmak o daha da zor bir ihtimal.
    Değişik bir deneyim olacak kendi açımdan.

meizu X8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu senaryolar geliştirilebilir. Ama böyle bir ortamda küçük yatırımcı 225 milyonu çıkarıp vermez. Bir ihtimalde şu olabilir. 65 milyon parası Rıza beyde hazır. Sok ya onaya verdi. Ama evraklar eksik onay gelmesin diye verdi. Ve nihayetinde onay yerine red gelecek. Zaten ky 65 milyon belirsizliği yüzünden hisseden uzaklaştırıldı. Elindeki 225 milyonu masaya vurarak bedelli ile bu parayı şirkete sokacak. Ama bana göre bu mantıklı olsada kurnazca olmaz. Kurnazlık yani verdiği 225 milyonun karşılığında 450 milyon toplamanın en kolay yolu hisseyi 15 liraya getirmek ve oradan satmaktır. Meşhur Rıza bey bunu yapmazsa namına ters düşer. Yani buradaki seneryolarda doğum sürecinde ky olmasın biz hazırlığı yapalım sonra gelsinler . Sürpriz doğum günü partisi.

2. Dolar %3-4 lerde, umarım yarın ki endekse dayanır

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Dolar %3-4 lerde, umarım yarın ki endekse dayanır

ABD tahvili yükselmiş, fed müdehale eder sakinleşir, enflasyon korkusu var. Mart başında düzelir.

Kurula onay için başvuru yapılan 65 milyon lot hisse akça holdingin elindeki b grubu paylar, (imtiyazlı pay değil)...kap bildiriminde böyle yazıyor... bunların hepsini tek kişi alsa ne olur, yönetimde söz sahibi olur mu? Sanmıyorum...

SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Takasların tarih aralığı ile sağ üst ve sol en alt rakamlarına bakmak lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by alperonal Yazıyı Oku
    Kurula onay için başvuru yapılan 65 milyon lot hisse akça holdingin elindeki b grubu paylar, (imtiyazlı pay değil)...kap bildiriminde böyle yazıyor... bunların hepsini tek kişi alsa ne olur, yönetimde söz sahibi olur mu? Sanmıyorum...

SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cem okullu 3-5 milyon Petkim aldığında korkudan beyan ediyor. Bu şirket de 65 milyon alan piyasadan isterse çoğunluğu alacak malıda alır. Yani 225 milyon veren 25 milyon daha verir. Ama bence Rıza amca filimde kendisi oynayacak.

7. Bugün tekrar alırken pozitif uyumsuzluk ve alan satan yüzünden aldım. Maldan çıkma değilde fiyatı dengeleme çabaları çok barizdi. Gedik 53 de aldı aynı lotu 51 de sattı. Çok fazla karşılıklı işlem oldu.

8. Muhtemelen yarın da eksi kapatır diye düşünüyorum. Umarım yanılırım
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bugün tekrar alırken pozitif uyumsuzluk ve alan satan yüzünden aldım. Maldan çıkma değilde fiyatı dengeleme çabaları çok barizdi. Gedik 53 de aldı aynı lotu 51 de sattı. Çok fazla karşılıklı işlem oldu.

Sayfa 140/747 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •