Ostimdeki beklenti nedir acaba?İşleri de bu ara çok iyi değildir sanırım.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ostimdeki beklenti nedir acaba?İşleri de bu ara çok iyi değildir sanırım.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli hocam endeksten yana kısada duzeltme beleyen hocalarimızın tersine
Siz önümüzdeki ay için pozitif düşünüyorsunuz. Endeksten yana biraz kafam karıştı. Sermaye küçük bir mevla kalmış ancak tek hisseye yeter.affınıza sığınarak bir ev almak için yola girdiğim bu borsa maceramdan sermayenin yüzde doksanı kaybedip. Onun için psikolojimi tahmin ediyorsundur. Gözünüze gözüken ALARAK, OSTIM, TKFEN, TEKTU, OZGYO, MEPET, AYGAZ,NUHCM (prensip gereği bankaları almıyorum )bunlar içinde YTD.olmadan hangi limana yanaşsak daha mantıklı olur. Sizden Allah rızası için yardımlarınızı bekliyorum. Allah sizden razı olsun.
Bu hafta yukselesini beklediğim hisseler!Adana
Bucim
Unyec
Glyho
Gerel
Gözde
Vakko
Elimde olan ve bu hafta satacağım hisseler
Banvit
Kront
Gözde
Vakko
Asla yatırım tavsiyesi değildir![emoji106]
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adana
Bucim
Unyec
Dzgyo
Glyho
Gözde
Gerel
Prkme
Vakko
Yatırım tavsiyesi değildir!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
siz bu konuda baya yıpranmışsınız sağlık herşeyden önce gelir ytd olarak zaten paylaştım öngörülerimi seçim yapmak lmak yada almamak tamamen sizin karrınız stop borsada cok önemli bunu yapamassanız sonuçları ağır olur malum gün içersinde acıklamalar ani gelişmeler jeopolitik sorunlar oluştuğunda piyasa acımasızlaşır teknik temel anlamı kalmaz
Hocam çok sıkıntılı günlerden geçtik ve bu borsada stop yapmanın nekadar önemli olduğunu yaşayarak tecrübe edindik. Yukarda saydığım tekniği güzel olanı rica etsem mümkün mü? Teşekkürler hocam.
merhaba,
glryh ve rtalb 5 katı geçti hesaplamadım artık da lkmnh 'e ne oldu, onu anlamadım?
sağlık hisselerinden çok ümitliydim...
çoğu bilişim,gıda,ilaç hisseleri dipten en az 2 kat tepki verdi ama lkmnh'in dibi 4.25 ve şu anki değeri 6.40...yani %50 anca tepki vermiş...
ara ara sizi takip ederim,
rtalb ile lkmnh i karşılaştırmanıza şaşırdım..
yeni merilyn'in de sağlık sektörünün önümüzdeki yıllarda öneminin daha da artacağına dair raporu varken ve normalde de böyle olması gerekirken, lkmnh 'de ilginin azalacağını düşünmüyorum...
dil sürçmesi oldu sanırım...
kesinlikle al sat yat tut tavsiyesi değildir...
Yer İmleri