Londra kripto CAİZCOİN de çıkarmış. Zamanın ruhuna uygun.
Londra kripto CAİZCOİN de çıkarmış. Zamanın ruhuna uygun.
16,88 deki gap bölgesinimi doldurmak’mı istiyor acaba
Son düzenleme : Susam; 18-03-2021 saat: 09:26.
Kervan (alış)yolculuğum bugün nihayetlendi. Dün totem bozuldu ya, Henüz doğmamış toruna mı ya da torunun evladına mı kalır bilinmez artık. Hele yeni evdeki çürük elmalar bir temizlenerekten sil baştan döşenip, donatılsın. O zamana kadar iki yakın istasyon arası misali gidip gelir kervan.
Biraz da sevgili sakallı amcanın yadigarına takılayım. Bu günlere gelmemizde üzerimizde çok emeği var. İtirazın mı var uyanık?
Kavgasız gürültüsüz bol kazançlar dilerim sevgili forumdaşlarım.
Tanrı’nın en büyük ve biricik özelliği zamandan azade olmasıdır. Zaman bizatihi Tanrı’nın kendisidir.
Yolculuk nereye, ben anlayamadım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın Ali Doğan, mecazi anlamda söylenmiş sözler. Bu hisse için ayırdığım portföy tamamlandı. Bundan sonra bu forumda birşeyler karalamanın artık anlamsız, bir mana ifade etmeyeceğini düşünerek artık aktif olmayacağım.
Yazıdaki ikinci parağraf yönlerdirmeye girer. açıklaması benim anlayışıma göre etik olmaz.
Tanrı’nın en büyük ve biricik özelliği zamandan azade olmasıdır. Zaman bizatihi Tanrı’nın kendisidir.
Dün uyanık ali, hissede ne olabileceğine dair subliminal mesajı benim üzerinden vermişti.Ali arada bunu yapar. Kendisi hem deli hem çeyrek akıllıdır.
![]()
Mesele nedir bilirmisin yegen. Mesele tahtacinin isbank mobil borsa yukselenler listesine girmek istememesi. Dotunden korkuyo lot kaptiracagim diye parasida yok surup yukari temizlemeye. Is te boyle durum nacizane
Düne bak bir de bu güne cüss deve diyesi geliyor insanın. Tam kumarbaz kağıdı yaptılar. Bul deveyi al parayı misali.
Yer İmleri