Bu hisse hiçbirşey yokken 100 tl üzerinde fiyatlama gördü şimdi 50 tl lerden işlem görüyor anlamsız şekilde....Demek ki bu hissede her şey mümkün....Bu hissenin tarzını anladım o yüzden rahatım...
Bu hisse hiçbirşey yokken 100 tl üzerinde fiyatlama gördü şimdi 50 tl lerden işlem görüyor anlamsız şekilde....Demek ki bu hissede her şey mümkün....Bu hissenin tarzını anladım o yüzden rahatım...
soba borusu üreten firmanın piyasa değeri pkarttan fazla yersen artık algıya karnım tok...aşağıda kaça düşürürseler düşürsünler su akar yolunu bulur azdan az çoktan çok gider sıkıntı yok...
bu şirketin piyasa değeri çok komik ve satanı anlamış değilim ya aklı yok ya parası çok kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor mantıksız hareket yapıyor hisse...
Birileri bir şey bilip,
Pılını pırtısını satıp kaçıyorsa?
Ona diyeceğim yok!
Alnus bitirdi, sırada Ak mı var?
Bunlar aynı ekip olabilir mi?
Sn. T/A yı sıkıştırmak için yapıyorlarsa,
Bu filmi daha önce gördük.
Çok pişman oldular, yine olacaklar!
Sadece zaman kazanırlar,
Yine çok para kaybederler.
Yine cezalar alırlar!
Zamanımız bol, bekleriz.
Nasılsa hepsi beleş.
Düştükçe alırız, bugün de aldık.![]()
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
Ak yatırım kalavın vesile olduğu ekibin mallarının olduğu kurum diye biliyorum tabii takastaki bütün malların onların olduğunu zannetmem ama zaten sayın buço satmak zorunda olduğunu ve sattığını söyledi 3 aylık takasda da gözüküyor orada tahtada aktif işlem yapan ya da sayın T/A yı sıkıştırmak için mal satacak birilerinin olduğunu zannetmiyorum zaten kalavla bağlantıları koptu belki satıp çıkıyorlardır bi coğu döküldü asıl düşündüren alnustan çıkan mallarin gerçekten çıkıp çıkmadığı gerçekten çıktıysa nasıl malını geri almayacağından o kadar eminler ki tahtayı 50 liralara kadar indirdiler her neyse birçok soru ve? Bütün paydaşlara hayırlı hafta sonları
Sadece burada yazan ve burada 120 den sattığını söyleyen birisi olarak bu söylediğinizi üzerime alınıyorum. Fakat kafanızda kurduğunuz teoriler çok boş ve anlamsız. Ben 3 yıldır bu tahtanın içinde gayet açık ve net birşekilde ne iş yaptığımı ve nasıl yatırım yaptığımı belirttim. Dönen bu oyunlardan rahatsız olan birisi olarak tahtacı gibi hareket etmeye başladım ve artık sadece pkartta olmadığım için düşecek heryerden alabilecek durumdayım. Bu demek değilki zararda değilim 3 yıllık gerçek enflasyonu düşündüğümüzde çokta kârda sayılmam yalnız aynı hareketlere devam ederse malımı çoğaltmamı sağlıyor olduğu için teşekkür ederim. Yazdıklarım sizi tatmin etmediyse özelden size işyerimin adresini verip misafir edebilirim. Bu tüm ortaklar için geçerli. Yazılan yazılar insanları değişik düşüncelere itebiliyor. Belki yüz yüze tanışma fırsatı bulursak birbirimizi daha iyi anlayabiliriz.
Citiy'di ,bıyıklıydı ,gedik'ti, iş'ti derken Bugün alnustu ak'tı diyoruz ali cengiz oyunları bitmez temelde mantik aynı zirveden en az %60 geri çekilme.
Bunu bilen islem yapan zaten lotlarini fazlasıyla yerine koydu veya maliyeti sıfırladı.
Kalav donkişotluga devam ediyor taşeronluk devam .
Sayın Zungur,
Yazdıklarım sanırım açık. Bütün paylaşımı Pkart olan çok insan var. Sizi direk kastetmedim. Hatta şimdi baktım sizin paylaşımlarınıza hep Pkart. Başka hissede varım ve oralardan kazandım deyip de sadece Pkart hissesinde paylaşım yapmak ve diğer hisselere hiç yorum yapmamak mantığını ben anlayamıyorum. Şöyle yazanlara bakarsanız benzer olduklarını göreceksiniz. Rastlantı mı bilemiyorum.
Ben bu hissede Organize ekip olduğunu halen düşünüyorum. Yazımı genel yazıyorum, çünkü kimseyi direk suçlayacak elimde belge, bilgi yok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer İmleri