"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
kimse kendini kandırmasın iki sene yada 1 sene sonra 100 tl olsa ne farketecek ki tamamen herkes batakta tabi yukselirze oda...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Organize işler. Sadece bu hissede yazan hesaplar var. Belli ki bunlar bir elden yönetiliyor. Hedef veriliyor o hesaplardan. 120 TL’den satanlar bu ekibin üyeleri. Mayacı bilinen hesabı ile yazmıyor ama belli ki bu hesaplardan yazıyor, yönlendirme vs yapıyor. Tam organize işler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3. ceyrek bilanco icin bisey kalmadi surda 2-3 haftaya gelir. Demek ki ordan düdük bir kar veya zarar gelecek yoksa cok aşağı salmazlardi bence. hatta ciroda ciddi bir düşüş bile olabilir diyorum ama zaten ozaman da dipleri görmüş oluruz. Kamuya yapilacak sevkiyatlarin odemesi ne zaman gelir ciroya ne kadar etki yapar o da ayri bir soru işareti.
mayis 2023 baslarina benzetiyorum grafiği burdan 2-3 hafta icinde donus alir yolumuza bakariz bence...
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AKM üzerinden ciddi satış yapılmış...!!!
Bazı kurumlar sürekli alım yapmışlar. Bu olumlu olarak değerlendirilebilir... Yine de hiç belli olmaz...!!!???
AKM 'nin elinde hâlâ çok fazla mal var. Satışa devam etmesi hâlinde 41 'i kesin görürüz. Umalım da boşaltan ekip bugün işlerini bitirmiş olsunlar. Aksi hâlde mücadele uzun süre devam eder...
Aracı Kurum Listesi:
"AKM" = "AK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"FNY" = "QNB FİNANS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"VKY" = "VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"IYM" = "İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"ZRY" = "ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"GRM" = "GARANTİ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş."
"SKY" = "ŞEKER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"PHC" = "PHİLLİPCAPİTAL MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"DZY" = "DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş."
"HLY" = "HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"MLB" = "BANK OF AMERICA YATIRIM BANK A.Ş."
"OYA" = "OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"TBY" = "TEB YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"MDS" = "MİDAS MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"OMD" = "OSMANLI YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"YAT" = "YATIRIM FİNANSMAN MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"ACP" = "A1 CAPİTAL YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"YKR" = "YAPI KREDİ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"ICT" = "ICBC TURKEY YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"AYX" = "AHLATCI YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"BAH" = "BAHAR MENKUL DEĞERLER TİCARETİ A.Ş."
"ELP" = "ELP"
"TVM" = "TRİVE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"ATA" = "ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş."
"MRS" = "MARBAŞ MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"ANC" = "ALNUS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"TAC" = "TACİRLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"GDK" = "GEDİK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"GLB" = "GLOBAL MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"MSA" = "MEKSA YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"GNI" = "ING YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"ACA" = "ACAR MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"IYF" = "İNFO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"EFG" = "BURGAN YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"BMK" = "BİZİM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"IAZ" = "INVEST AZ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş."
"ADY" = "ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş."
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Şöyle bi söz var "Hakimiyetin şe'ni müdahaleyi reddetmektir". Yani hiçbir hakimiyet başkasının müdahalesini kabul etmez. Maalesef böyle tahtalarda güçlü oyuncuları istemiyorlar istedikleri gibi at koşturmak için sayın TA tahtacı gibi hareket etmek lazım demesi küçük yatırımcı için olmazsa olmaz kendi adıma ben yapamadım bu güne kadar büyük oyuncular tahtayı bozmadıkça küçük yatırımcı da doğru yerlerde büyük oyuncularla aynı yolu izleyebilse elleri mahkum fiyatlama yapmak zorundalar aksi halde içerideki yatırımcılara para kazandırmaktan başka bi iş yapmamış oluyorlar buda abesle iştigal etmekten başka birşey değil böyle agresif hareket etmeleri hazm edememelerinin sebebi büyük oyuncuların sürekli doğru hareket ederek mallarını çoğaltmaları onun için Sayın TA gibi hareket edebilen oyuncular oldukça bu işi nekadar sürdürebilecek ler göreceğiz saygılar
Yer İmleri