Yıllardır gedza ve pkartta perişan olduk..Hiç kıpırdamıyorlar ne iş anlamadım...limon alsaydık daha çok kazanırdık.enflasyon işlemiyor tahtacıya...
Hikaye dijital TL üzerinden yürür de daha çok vakti var. Çevrimdışı ödemelerin akıllı kartlar üzerinden yapılması ön planda. Pkart bu olaya dahil olacaktır ama bu dijital TL nin anladığım kadarıyla 3-4 senesi var.
Bu sene Nisan olur mayıs olur bir trend başlatır yeni zirveler görürüz muhtemelen ama hareket tatmin eder mi bilemem. Banka anlaşmaları TKPay ile anlaşma haberleri bu sene gelecektir.
Kısa vade tek hikaye kamu anlaşmasından gelecek tatminkar bir ciro artışı olur net kar tarafı zaten birşey beklemek fazla iyimserlik olur. Şubat ortası sonu gelecek bilanço zaten iyi gelecekse önümüzdeki haftalar bunu fiyatlar 70 lerden karşılamaz bilançoyu. Şubat başlarında hala 80 altlarında dolaşıyor olursa bilanço Dan da bişey beklemem
Ky çok hala çok paylaşılıyor gruplarda ama Hedefler çok yukarıdaysa ky hikaye burva ya bakın o gidişata 6-7 kat çıkarken o aradaki düşüşler de kaç ky kalabilmiştir hisse de. Neyse hayırlısı bakalım Teknoloji endeksine göre 2017-18 diplerinde, 7 yılık log grafik trend inde 65 hattı dipleri yani bu saatten sonra aşağı çok marjımız yok diye düşünüyorum önümüzdeki aylarda bir trend başlatmalı artık
2 yıl önce taş fiyatları neydi ..şuan ne taş bile değerlendi ama pkart şirketi teknoloji ürettiği halde değerlenmiyor...
130 lira gördü de mayıs 2023 te 17 liradan 1 yılda cıktı. Tahtayı sürecek birileri vardı artık yok. Tek artısı düşük sermayesi şu an. Uzun süre yatayda takılsa şaşırmam. Tüm hisseler gider belki bu da ralli sonunda, belki 2027 başlarında x3 civarı yapar 3-5 ayda bitirir işi. Yapacak bişey yok bu saatten sonra ben diğer hisselerim giderse burda ufak ufak attırırım.
Yer İmleri