Kırmızılar doğrudur inşallah
Kırmızılar doğrudur inşallah
bir halt olacağı yok.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yok Bursaspor antrenmana çıkmamış Yok oyuncular oynamazmış .. Adamlar şampiyonluk macı gibi savaştılar .. Tercümanı bile hakeme saldırdı hırsından oyundan atıldı , teknik direktörleri de atıldı yetmedi yedek kulübesinden deki oyuncu bile hırsından oyundan atıldı .. Daha ne olsun ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Mehmet Topal yedeğe çekilmeli .. Çok formsuz .. Ayrıca Alpler’de ilk 11’i hak etmiyor geçen hafta gibi çok kötüydü ..
Bence teşvik falan vermişler Bursa'ya adamların amacı yok, maçtaki hırsa bak.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akhisar maçında 20dkda 2 gol var .. Akhisar taraftarı Eski gs’li Dany’yi ıslıklıyorlar .. Acaba neden ki ??
Akhisar penaltı kaçırdı .
Yer İmleri