http://www.lattedenborsaya.com/2017/...n-nasil-indim/
OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM...
ESEMS den değil TÜPRAŞTAN ÇIKTIGINA YANIYORR......
HER ŞEYİN İŞİN BAŞI SABIRRR....
Sn HTCBAT, bu tür hikayeler hepimiz de var. Ben 9.300 TL ile ASELSAN aldım. Harekete başlamadan kısa bir süre önce. Harekete başladı. Kısa zaman da çok güzel para kazandım ve o kazandığım parayı kaybederim korkusu ile13'lü fiyatlardan sattım. ASELSAN 24.500 tl yi gördü. 70 bin endekste İMKB 30hisselerinden hangisine girmiş olsaydınız bugün ciddi para kazanmış olurdunuz. TÜPRAŞ 75 bin endekste 55.000 Tl idi. Bütün raporlar da önerilen hisselerin başın da geliyordu. Keza PETKİM-SODA-TEKFEN-EREĞLİ sorarım hangimiz bu hisseleri aldık. Sorun bur da küçük yatırımcı hep kısa zaman da çok para kazanma hırsı ile hareket ediyor. Ben bir hisseyi çok uzun zaman taşımanın da çok doğru olduğunu düşünmüyorum. İstisnalar dışın da. Çok sağlam hisseyi taşıyıp para kazanamayan insanlar da var. Bu işin kuralı karını, satışını arttıran, şirketin değerini büyüten firmayı bulup beklemek. Gerisi bana göre hikaye.
Cefaks üstad çok teşekkürler... şimdi örnek olması için sayın cefaksın paylaştığı eskitakaslardan rastgele bir tanesini aldım forumdan.. dün de dediğim gibi iş bankası, bizim, garanti ve ak yatırım ile kısmen yapı kredide kemikleşmiş bir yüzde var.. bu da hemen hemen şirket payının yarısı.. istikrarlı olarak alım yapan Denizbank (M.Ö) satışta... ama hareket olmazsa hata payımızla birlikte elinde bulunan ortalama %15'i satamaz.. 20 li kuruşları Bile arar oluruz .. ama minimum 4 serilik tavan gitse elindekilerden bu sayede kurtulabilir..
![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Bütün malı bir anda boşaltamayacağı için ikinci bir dalga gerekiyor. O dalgada döndü yukarı gidiyor diye gelen alıcıya verecektir..
Diğer köydeki çılgın yine parçalamış. :-)
econumut denen arkadaş, diyor ki : ( Müsait bir zamanda herşeye vçcevap vercem. Kemerlerinizi bağlayın, uzun yolculuğa Ve hıza dayanamayanlar yanlarında poşet bulundursun!! Ateşlenelim artık -yetedeee. )
Kesin spek orayi takip ediyordur.bu da onu yaniltmak icin yalan atmistir.yersek.ama gene diyorum umarim o hakli cikar
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri