Iskur kar payi limiti kalkarsa ne edebilir bi fikrimiz var ama,isatr ve isbtrde nasil bir degerleme bekliyorsunuz??
Ytd
Iskur kar payi limiti kalkarsa ne edebilir bi fikrimiz var ama,isatr ve isbtrde nasil bir degerleme bekliyorsunuz??
Ytd
Arkadaşlar sayın cumhurbaşkanının açıklamaları önemli işbankası dedikçe gundeme getirdikçe prim yapar . .. İskur isa oldukca az... ucuz ve uygun olan hisse isb dir.. Diğerleri giderken buda peşlerine takılır... Hatta diğerlerine parası yetmeyen ky buraya yuklenebılır.. Tek isteğim reisin bunu gündemde tutması bu yeterli...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
vay be al papazı ver kızı OYUNU GİBİ KAR CEBE YAKIŞIR DİYENLERİN YERİ GİBİ SAKIN HA BU YAZIYI YAZNLARIN YAZDIKLARI SİZLERİ YÜZDE 99 ZARARA URATABİLİR.YEMEK MENÜSÜ GİBİ YOOO YOK FAL FAL....
insaAllah senet hakettiği yeri bulacaktır.![]()
Bu işlem hacmi devam ederse 1 Ocakta C grubundan B grubuna geçebilir.Devamlı müzayede de işlem görür bu da kağıda pozitif yönde tesir eder.
Peki Türk Ticaret kanununda şirketlerin kuruluş sermayesi nde ki ana sözleşme deki hüküm geçer diye kanunu meclisten veya ticaret kanunda değişiklik yaparsa ne olacak devletin üstünde güç yoktur devlet alacağını hiç bir zaman burakmaz vakıf a kalmadan bu iş küçük yatırımcının elindeki hisseler ile bile %60 yeterli çoğunluk sağlanıyor
Yer İmleri