Sayfa 141/682 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. Iskur kar payi limiti kalkarsa ne edebilir bi fikrimiz var ama,isatr ve isbtrde nasil bir degerleme bekliyorsunuz??
    Ytd

2. Arkadaşlar sayın cumhurbaşkanının açıklamaları önemli işbankası dedikçe gundeme getirdikçe prim yapar . .. İskur isa oldukca az... ucuz ve uygun olan hisse isb dir.. Diğerleri giderken buda peşlerine takılır... Hatta diğerlerine parası yetmeyen ky buraya yuklenebılır.. Tek isteğim reisin bunu gündemde tutması bu yeterli...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Sn. forumdaş patentvekilinin ISATR yi 34,400 lü tavandan aldığını hatırlıyorum ama ?
    O fiyattan perşembe günü ben alıp, pazartesi tavandan satmıştım.

4. vay be al papazı ver kızı OYUNU GİBİ KAR CEBE YAKIŞIR DİYENLERİN YERİ GİBİ SAKIN HA BU YAZIYI YAZNLARIN YAZDIKLARI SİZLERİ YÜZDE 99 ZARARA URATABİLİR.YEMEK MENÜSÜ GİBİ YOOO YOK FAL FAL....

5. insaAllah senet hakettiği yeri bulacaktır.

6. Bu işlem hacmi devam ederse 1 Ocakta C grubundan B grubuna geçebilir.Devamlı müzayede de işlem görür bu da kağıda pozitif yönde tesir eder.

7.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, önce af kanunu ile ilgili MHP ile bir uzlaşı olmalibki isbankasi meclise gelsin oylanarak geçsin.sonra hisselerin devrinden sonra isbankasi yönetim kurulu olağanüstü toplanma kararı alacak ondan sonra yönetim kurulunun oy çokluğuyla alınacak bir kararla imtiyaz ve kısıtlamalarin kaldırılması gerekir.kısıtlama mecliste kalkmaz.yönetim kurulu kararıyla kısıtlamalar konuldu yine yönetim kurulu kararı ole kaldırılır.

Hükümetin atayavagi 4 üye ile yönetimden kısıtlamalar kalkmaz o zaman yapacağı tek şey var.
    İsbankasi çalışanlarına ait dernek hisselerini ki %40 demek onları da hazineye aktaracak boylece %68 ni ele geçirmeden imtiyazlar ve kısıtlamalarla ilgili değişiklik yönetim kurulundan geçmez.YTD
    Peki Türk Ticaret kanununda şirketlerin kuruluş sermayesi nde ki ana sözleşme deki hüküm geçer diye kanunu meclisten veya ticaret kanunda değişiklik yaparsa ne olacak devletin üstünde güç yoktur devlet alacağını hiç bir zaman burakmaz vakıf a kalmadan bu iş küçük yatırımcının elindeki hisseler ile bile %60 yeterli çoğunluk sağlanıyor

8.  Alıntı Originally Posted by Yakamozz Yazıyı Oku
    Patent vekilim A hissesini sattın, kurucu hissede alamadın nasıl uyku tutacak mı bu gece. Bu hisselerden biri yoksa uyku zor bence.
    Biraz şaka alınmaca yok

Soldier de aldığı gün uyuyamamıştı.gece 3 te filan yazıyordu
    haklısınız yakamoz uyku tutmadı valla

Sayfa 141/682 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •