Sayfa 141/2496 İlkİlk ... 41911311391401411421431511912416411141 ... SonSon
Arama sonucu : 19966 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Pointer
    @Pointertr
    · 2d
    ÖZEL - UKOME toplantısında İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu;

Taksi açılış ücretine %100, km ücretine de %60 yazılı zam teklifinde bulundu.

Konu görüşülmek üzere alt komisyona iletildi.
    Şinci İmamoğlu başkanın bunu kabul etmeme yetkisi var mı abi?

2. Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"Yüksek faizmiş, düşük kurmuş, IMF reçeteleriymiş; bunların hiçbiri bizim insanımızın işinden, aşından, geleceğinden daha önemli değildir."

3. Celal Eren Çelik
    @yazparov
    Başkentinde artık yarım simit satılan bir ülkede boğazına kadar pisliğe batmış 20 yıllık bir iktidara hala %30-32 bandında oy çıkıyorsa o zaman o ülkede sorgulanması gereken en az iktidar kadar muhalefettir.
    Aksini söyleyen sadece Pollyanna'cılık oynayamaktadır.
    Net.
    Yahu muhalefet olması için muhalefet lideri lazım.

Süklüm püklüm bir adam var, bu adam o koltuga "bir sex kasedi" ile oturtuldu.

Ondan bir medet bekleyene de ne diyeyim ben artik.

Yuhhhhh...Akp'ye oy verenlere aktrol diyen zavallilar bunlar. Akp'ye oy verenden daha zavalli olduklari açik.

4. SON DAKİKA!
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu faizler düşecek. Biz, yüksek faize halkımızı da çiftçimizi de ezdirmeyeceğiz."
    Şapka çıkarıyorum. Helal olsun be ya...

Saddam'ı kendi ülkesinde astılar. Kaddafi'yi kanalizasyon borusunun icinde katlettiler. Çocuk oyuncagı degil abi.

Tayyip Ağam çok yaman adamdır abi...

5. Canan'ım Kaftancım maskeyi koluna takmış be ya...)))))))))))))))

6. Twitterda cikti karsima. Etkilendim, kopyaladim buraya.

7. Metin Gürcan beni bloklamıştı.

Bacak arasından geriye doğru ateş edip, emrindeki bir askerin elinde tuttuğu hedefi vurmak, Tsk'da boyle
    bir şey yok.
    Tsk sirk degildir.

8. ydünyatv
    @ydunyatv
    ·
    4d
    Bugün Kırklareli İlinde, Radyoaktif serpinti var, derhal sığınağa gidin diye test mesajı atılmış..
    Daha önce konuşmuştuk. Kaos projelerinden biri bu: günü gelince kurgu ile radyoaktif sızıntı var deyip. İnsanları eve kapatıp, tarımı engelleyecekler..

Sayfa 141/2496 İlkİlk ... 41911311391401411421431511912416411141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •