Sayfa 141/197 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191 ... SonSon
Arama sonucu : 1574 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by kiliTTasi Yazıyı Oku
    Sayın Zungur,

Yazdıklarım sanırım açık. Bütün paylaşımı Pkart olan çok insan var. Sizi direk kastetmedim. Hatta şimdi baktım sizin paylaşımlarınıza hep Pkart. Başka hissede varım ve oralardan kazandım deyip de sadece Pkart hissesinde paylaşım yapmak ve diğer hisselere hiç yorum yapmamak mantığını ben anlayamıyorum. Şöyle yazanlara bakarsanız benzer olduklarını göreceksiniz. Rastlantı mı bilemiyorum.

Ben bu hissede Organize ekip olduğunu halen düşünüyorum. Yazımı genel yazıyorum, çünkü kimseyi direk suçlayacak elimde belge, bilgi yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Kendi adıma elimdeki hisselerin büyük çoğunluğu pkart'a ait. Dediğim gibi 3 yıldır en uzun yatırımcısı olduğun pkartın içindeyim. Haftada birkaç kez foruma bakıyor gerekli gördüğüm durumlarda yorum yapıyorum. Burada yapılan yorumlardan birilerinin bir amaca hizmet ettiğini düşünüyorum fakat bir kaç kişi haricinde şahsi olarak tanıdığım kimse olmadığı için bu düşüncelerim komplo teorisi olmaktan öteye geçmiyor. Bu yüzden herkesin kendi göbek bağını kendisi kesmesi gerektiğini,burada yapılan yorumlardan istifade ve tecrube edinilmesi gerektiğini düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Bu hisse hiçbirşey yokken 100 tl üzerinde fiyatlama gördü şimdi 50 tl lerden işlem görüyor anlamsız şekilde....Demek ki bu hissede her şey mümkün....Bu hissenin tarzını anladım o yüzden rahatım...
    Resmen kağıdı *** ettiler üç dört aydır bu kadar da olmaz bist en kötü kâğıtlar 10 20 30 kat arttı bizde hayal kuruyoyoruz

3. durdoyu 40-50 tl arası satıp pkartı 50-55 tl den yakalayabilirsem kral benim yatarım uzun yıllar hissenin üzerine...sağlam hareket göremiyoruz ki hisseden hisseye geçelim.....kalavın 1 lot sattığını düşünmüyorum...benim açıkçası zerre satma hedefim yok ayrışan hisseden pkart alacağım....ayrışan link ve durdo var...kısmetse durdo satıp pkart alacağım...

4. pkart bilanço berbattı buradaydık yine berbat ama eskiye göre makas değiştirmiş durumda hisseyi satmam mümkün değil....elimde dmsas var 8 yıl tuttuğum pkart daha 4 yıldır elimde alacağımı almadım ki satayım...pkartta hafif siklet yatırımcıdan orta siklet yatırımcı olmaya karar verdim diğer hisseler fırsat verirse özellikle durdo...

5. Limiti 99000 yapınca 750 tl ödenmiyormuş bu durumda kağıdımızda acilen 99 olmalı düz mantık

6. Tüm paydaşlara selamlar saygılar. Şurada kalan bir avuç insanız belki başarıya ulaşamadık ancak var bir hayalimiz. Göl bir gün elbet bizler için maya tutacaktır. 2021---- Ytd.

7. Sayın T/A sizin de söyleyip beklediğiniz o son çıkış ve sonrasında çok ciddi bir çöküşün olacağı yorumunuzu daha önce birkaç uzman kişiden daha dinledim lakin şu anda çok olumsuz bir hava var ve birçok küçük yatırımcıyı borsadan kaçırdılar kaçamayanın da zararını telafi etme ihtimali çok zor gibi böyle bir ortamda bu hale gelmiş tahtaları kaldırmaya cesaret ederler mi ederlerse bu kadar borsadan darbe almış dili yanmış insanları borsaya çekebilirler mi gerçekten pandemiden daha olumsuz bir hava var kağıtlar daha beter bir durumda ki o zamanlar endeks 1000 li seviyelerdeydi gerçi çok ciddi çöküşlerden sonra çok ciddi çıkışlar oluyor ama dipsiz bir kuyuda gibiyiz saygılar

8. Biri bizi durdursun nereden nereye.😭

Sayfa 141/197 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •