Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Bizde insanız ve oyuna getirildik. Şimdi düzeltiyorum. Beni seven herkes retweet yapsın istiyorum.
Konumuz CANTÜRK ALAGÖZ beyefendi yani Keymen ilaç yani aşı distribütörü firma. Dün bir şiir yazdım.
Peki nerede hata yaptım?
Bizim bu 3 yıldır uğraştığımız adamlar (kuru kafalar,esintiler,serabiler ve digerleri) kim tarafından fonlanabilirler?
Evet fayserler,sanofinler, merkler mürkler
Biz bu adamları niye eleştirdik?
mRna için!
Hasbelkader zaten bir hepatit A aşısı ihalesi zamanında Çinli firma ile teması varken salgının denk gelmesi üzerine ülkeye inaktif aşı getiren insan ve şirketi iyi düşünürsek bu kuresellerin oyununu nispeten bozmuş olanlardır.
Ve şimdi bunu şöyle de ispatlayalım şu yukarıda zikrettigim küreselci ********ler ve satılmış medyanın bu Türk firması dışında hiçbir aşı firmasına söz söylemediğini gerekçesi de ispatını kendisidir.
Evet sinovac da hastalığı engellememis ama birçok insan için alternatif olup mRna'ların şerrinden insanımızı korumuştur.
Cantürk bey ve eşi dünkü şiirimi okumuşlar ve beni bilgilendirdiler. Ben gayri ihtiyari aşırı duygulanarak yazdığım ve rasyonelitesini ıskaladığim o tweet için özür diledim. Benim bütün mücadelem mRna aşısı ve uluslarası tröstlerin köpekleri iledir. Bu Türk firmasını ve sahibini de elbetteki bir Türk vatandaşı olarak destekleyeceğim. Kendilerine gereksiz ve zamanında n önce yapılan çocukluk çağı aşıları ile de bilgi vereceğim.
Saygılarımla.
Aykırı
@aykiricomtr
·
9s
ABD’de maske takma zorunluluğu geri gelmeye başladı! Atlanta’da bir kolejde COVID-19 BA.2.86 varyantı sebebiyle toplantı ve öğrenci partileri yasaklanırken, maske takma zorunluluğu da getirildi.
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
20s
Yalova'da bir vatandaş, AK Parti Milletvekili Meliha Akyol'un aracını park yasağı olan yere bırakmasından dolayı 155’i aradı.
Olay yerine gelen polisler, yanlış yere park eden araçla ilgili bir işlem yapmadı, ihbar eden vatandaşın GBT’sini sorguladı.
Erkan Trükten 🇹🇷
@ErkanTrukten
·
13s
Yozgat'ta otobüs şoförü Adem Tatlısu otobüsü kullanırken kalp krizi geçirdi. Otobüs devrildi. 12 yolcu hayatını kaybetti. Şoförün oğlu İsa Tatlısu:
"3 defa BionTech aşısı oldu. Kalp krizini tetiklediği için biz de ondan şüphelendik. Kalple ilgili hiç sıkıntısı yoktu."
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Şimdi bu bak isim isim yazıyorum
@dralpersener
@mehmetceyhan23
@esenol
@serapsimsekyvz
Ve bunlarla aynı fikirleri paylaşıp yayan adamlara soralım.
Kardeşim biz Pubmed, Web of Science,scopus,embase ne kadar veri tabanı varsa baktık ağzınıza sakız ettiğiniz Eris varyantı hakkında bırak klinik bilim çalışmasını temel bilim çalışması bile yok.
E sizdeki bu keramet kendi laboratuvarınızdan ve dahi çalışmalarınızdan da neşvü nema değilse ki sizin bir mok dahi edecek çalışmanız yok.
E siz bu medyada eris dümbeleğini nasıl neyle ve ne amaçla çalıyorsunuz?
Yoksa siz zaten dümbeleksiniz de size vurup vurup ses mi çıkartıyorlar?
Sanayi ve Savunma 🇹🇷
@SanayiSavunmaTR
Türkiye 100 milyar dolarlık yatırımla 3 nükleer santral daha yapma kararı aldı.
Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin birinci ünitesinde sona yaklaşılırken, Sinop'ta yapılacak ikinci nükleer santral için Rusya ve Güney Kore ile, Trakya Bölgesi'nde yapılacak üçüncü nükleer santral için ise Çin ile görüşülüyor.
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
Didem Soydan, fotoğrafına "Aç da ülkenin merakı bitsin" yorumunu yapan takipçisine cevap verdi:
Milyarlarca yıldır kadınların cinsel organı değişmedi. Dolayısıyla açıp ayna karşısına geçtiğinizde kendinizinkini görebilirsiniz. Hem merak giderilir hem bir selam verirsiniz. Ülkenin merakı olduğunu da sanmıyorum. Hafıza güçlü bir şey, hiç görmedim diyen bile illa gördü.
Hepimiz aynı yerden çıktık, sevgiler.
Yer İmleri