Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 142/938 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 7713 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Bizim MEMSA da sizler gibi ;

ÇAĞRI olacak 0,14-0,46 arası aldıklarınızı ZT ye BİLGİLİ VE BELGELİ hocanın en son hesabıyla ( yıllar aylar önceki ) çağrı fiyatınız 2,30 TL deyip kimse kimseyi GAZLAMADI... be cancağızım...

sizin kulvar farklı bizimkisi farklı... Bizimkiler GK dan GK katılmayı sever...

GK katılacaksınız FİNANSAL TABLOLARA çok güzel olmuş, şirkete ellerine kollarına sağlık diyen BAĞIMSIZ DENETİM ŞİRKETİNE birde EVET oyu verecek kadar da MANTIKLISINIZ... HİZMET etttirilmek varken !!!!

RUTİN bir GK da bak sana göstereyim hangi maddeler olur...

Gündem Maddeleri
    1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın seçilmesi

2 - Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nın imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,

3 - Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2015 yılı Faaliyet Raporu'nun okunması, müzakeresi ve onaylanması

4 - 2015 yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Raporunun okunması ve müzakeresi,

5 - 2015 yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması,

6 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2015 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra edilmesi,

7 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, Yönetim Kurulu tarafından önerilen Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin genel kurulun onayına sunulması,

8 - Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli onayın alınmış olması şartıyla; Şirket Esas Sözleşmesi'nin VARSA TADİL DEĞİŞİKLİĞİ...

9 - Türk Ticaret Kanunu'nun 408 inci maddesi uyarınca, Yönetim Kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi haklarının belirlenmesi,

10 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12. maddesi uyarınca; Şirketimiz tarafından 3. kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilmiş gelir ve menfaatler hususunda pay sahiplerine bilgi sunulması,

11 - Sermaye Piyasası Mevzuatı uyarınca hazırlanmış olan Bağış Politikasının genel kurulun onayına sunulması,

12 - Yıl içinde yapılan bağışlara ilişkin pay sahiplerine bilgi sunulması ve Sermaye Piyasası Mevzuatı kapsamında belirlenen bağış sınırının genel kurulun onayına sunulması,

13 - Dönem karı konusunda Yönetim Kurulu'nun önerisi görüşülmesi ve karar,

14 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerine göre işlem yapmalarına izin verilmesi,

15 - Dilek ve görüşler
    Bize genel kurul ile ilgili madde vs. empoze etmeye çalışıp durma boş yere arkadaş. Aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorsun.

Patronuna söyle başaramadığını, ekmek yok sana burada...

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. sizleri TEBRİK mi etsem...

Şirketin sorumluluğundaki GK ları yaptırarak şirketin yükünü HAFİFLETMİŞ olmanızı TEBRİK mi etsem... MASRAFLARI 160 küsür kişiye bölüştüre bölüştürünüz... aman ha EŞİT bölüştürünüz...

2017 finansal tablolarına yansıyacak olan şirketin MASRAF yükünü sırtlamış olma gururunu taşımakta bi ONURDUR aslında

OTEL in SALON parası, 2 bakanlık temsilci parası vs kayyumun parası vs... vs....

MAHKEME başkanı insaflı çıkarda şirkete bu masrafları keser... yoksa düşeceğiniz duruma elalem güler

3.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    sizleri TEBRİK mi etsem...

Şirketin sorumluluğundaki GK ları yaptırarak şirketin yükünü HAFİFLETMİŞ olmanızı TEBRİK mi etsem... MASRAFLARI 160 küsür kişiye bölüştüre bölüştürünüz... aman ha EŞİT bölüştürünüz...

2017 finansal tablolarına yansıyacak olan şirketin MASRAF yükünü sırtlamış olma gururunu taşımakta bi ONURDUR aslında

OTEL in SALON parası, 2 bakanlık temsilci parası vs kayyumun parası vs... vs....

MAHKEME başkanı insaflı çıkarda şirkete bu masrafları keser... yoksa düşeceğiniz duruma elalem güler
    He gülüm he biz de yedik... Patronuna söyle küçük yatırımcı hakkını almadan peşini bırakmayacak.

Seni gönderip birşey başaramaz boş yere uğraşmasın...

Alıştık sen ve senin gibilere o yüzden boş yere insanları kandırmaya çalışmayın. Senin gerçek yüzünü herkes gördü sen utanmadan halen yazıyorsun...

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Yaz Doktor yaz ara sira bakip baya guluyorum...

Hey Allah'im ya...

Sen yazmaya devam et ben bir cumleyle sana cevap veririm...

Sendeki bu kuyruk acisi oldugu surece biz sadece sana guluyoruz...

Komiksin doktor komik...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5. Gk davasini kazandik itiraz ettiler red edildi. Yeniden yargilama davasi acildi yine biz kazandik...

Bak sen konusuyorsun biz hukuki olarak mucadelemize devam ediyoruz. Spk'ya yaziyoruz... Mahkemelerimizi takip ediyoruz...

Ara sirada seni okuyup guluyoruz... Vay be diyoruz doktor ne cok severmis kervancilari diye...

Bu gk dan bir sirket (zt, ss, es ve digerleri) bir de sen rahatsizsin...

Hayret... Ah doktorum ah seni seviyoruz hem de hepimiz...

6. vay be şu ÇAĞRI işi oldu diyip SPK nın FAİZ ini hesaplarıyla tutmasada tutturan hocaların hocası belgeli bilgili hocamız teşrif etmiş...

basit bi soru hocam... En son yazdığınızda yıllar aylar önce ÇAĞRI FAİZİYLE 2,3 TL idi...

21 HAZİRAN itibari ile kaç TL oldu hocam...

DİKKAT et KARGALAR bile düştüğün duruma GÜLÜYOr

7. Sen ikinci gk ya niye katilamadin onu yaz... Vekaletini bir anlat...

Bak cancagazim hesaplamalarin hepsi mahkemelerde mevcut... Resmi SPK imzali... Ve mahkemelerde mevcut...

Ahhh cancagazim ah bu cagrinin olmamasi seni niye mutlu eder ki...

Memsada yasagiklarinin ya da yasattiklarinin tesellisi mi???

Bak cancagazim bizim bir suru davamiz var mesela fesih bak onu da oku...

Bizim sayemizde arastirmayi ogrendin...

Keske vekalet nasil yazilir diye de sorsaydin... Tabi amac gk ya katilmamak oldugu icin sormazsin. Biz seni biliriz doktorum hadi sen kumda oyna sana bu kadar cevap bile fazla...

Hey Allahim 2 milyon lot aldigi hisse tahtayi kapatmis, iflas talepli davalar acilmis, bilancoyu bile gonderemiyorlar ama doktor bize guluyor... He doktor cok komiksin

Simdi arastir, bak, ogren, yaz bos bir vakitte cevap veririz...

8. aranızda kaç kişi istanbullarda patronla pazarlığa oturmuştu...

o pazarlıklarda bu GK işide konuşulmuşmuydu... MİLLETE olağan Gk yaptırırız vs...

Biz milleti kafalarız gerisini düşünme diye !!!!

yatacak yeriniz yok vesselam...

Sayfa 142/938 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •