Sayfa 141/964 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. OKU adam gibi oku GK tutanaklarını... sonra hayrına yapıştır şuraya tutanakları... Daha adımı sanımı dahi bilmezsin...

İLK GK ve ertenince 2. Gk tutanaklarını...

yahu konumuz KERVAN... bak reklam yapmayın diyorum... kaç kez uyardım sizleri... kapalı bizimkisi...

başkasının ağzındaki sakızı çiğneme , yetişkin adamsın... adam gibi okumalısın... cancağızım...

sonra gel şu ramazan ayının suyu hürmetine okuduklarını ve gördüklerini yayınla...

2. Bizim MEMSA da sizler gibi ;

ÇAĞRI olacak 0,14-0,46 arası aldıklarınızı ZT ye BİLGİLİ VE BELGELİ hocanın en son hesabıyla ( yıllar aylar önceki ) çağrı fiyatınız 2,30 TL deyip kimse kimseyi GAZLAMADI... be cancağızım...

sizin kulvar farklı bizimkisi farklı... Bizimkiler GK dan GK katılmayı sever...

GK katılacaksınız FİNANSAL TABLOLARA çok güzel olmuş, şirkete ellerine kollarına sağlık diyen BAĞIMSIZ DENETİM ŞİRKETİNE birde EVET oyu verecek kadar da MANTIKLISINIZ... HİZMET etttirilmek varken !!!!

RUTİN bir GK da bak sana göstereyim hangi maddeler olur...

Gündem Maddeleri
    1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın seçilmesi

2 - Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nın imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,

3 - Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2015 yılı Faaliyet Raporu'nun okunması, müzakeresi ve onaylanması

4 - 2015 yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Raporunun okunması ve müzakeresi,

5 - 2015 yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması,

6 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2015 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra edilmesi,

7 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, Yönetim Kurulu tarafından önerilen Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin genel kurulun onayına sunulması,

8 - Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli onayın alınmış olması şartıyla; Şirket Esas Sözleşmesi'nin VARSA TADİL DEĞİŞİKLİĞİ...

9 - Türk Ticaret Kanunu'nun 408 inci maddesi uyarınca, Yönetim Kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi haklarının belirlenmesi,

10 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12. maddesi uyarınca; Şirketimiz tarafından 3. kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilmiş gelir ve menfaatler hususunda pay sahiplerine bilgi sunulması,

11 - Sermaye Piyasası Mevzuatı uyarınca hazırlanmış olan Bağış Politikasının genel kurulun onayına sunulması,

12 - Yıl içinde yapılan bağışlara ilişkin pay sahiplerine bilgi sunulması ve Sermaye Piyasası Mevzuatı kapsamında belirlenen bağış sınırının genel kurulun onayına sunulması,

13 - Dönem karı konusunda Yönetim Kurulu'nun önerisi görüşülmesi ve karar,

14 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerine göre işlem yapmalarına izin verilmesi,

15 - Dilek ve görüşler

3.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    OKU adam gibi oku GK tutanaklarını... sonra hayrına yapıştır şuraya tutanakları... Daha adımı sanımı dahi bilmezsin...

İLK GK ve ertenince 2. Gk tutanaklarını...

yahu konumuz KERVAN... bak reklam yapmayın diyorum... kaç kez uyardım sizleri... kapalı bizimkisi...

başkasının ağzındaki sakızı çiğneme , yetişkin adamsın... adam gibi okumalısın... cancağızım...

sonra gel şu ramazan ayının suyu hürmetine okuduklarını ve gördüklerini yayınla...
    Doktor pis niyetine ikide bir ramazanı karıştırıp durma. Kendi kağıdını takip edememişsin gelmişsin burada algı yapıyorsun.

Bütün mesaini KERVN a harcıyorsun hayırdır?

Kendini boşa yorma senin algı operasyonlarına kanmayacak ve hakkını sonuna kadar arayacak küçük yatırımcı var KERVN da. E tabi planlarınız tutmayınca yırtınırsınız.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Bizim MEMSA da sizler gibi ;

ÇAĞRI olacak 0,14-0,46 arası aldıklarınızı ZT ye BİLGİLİ VE BELGELİ hocanın en son hesabıyla ( yıllar aylar önceki ) çağrı fiyatınız 2,30 TL deyip kimse kimseyi GAZLAMADI... be cancağızım...

sizin kulvar farklı bizimkisi farklı... Bizimkiler GK dan GK katılmayı sever...

GK katılacaksınız FİNANSAL TABLOLARA çok güzel olmuş, şirkete ellerine kollarına sağlık diyen BAĞIMSIZ DENETİM ŞİRKETİNE birde EVET oyu verecek kadar da MANTIKLISINIZ... HİZMET etttirilmek varken !!!!

RUTİN bir GK da bak sana göstereyim hangi maddeler olur...

Gündem Maddeleri
    1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın seçilmesi

2 - Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nın imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,

3 - Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2015 yılı Faaliyet Raporu'nun okunması, müzakeresi ve onaylanması

4 - 2015 yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Raporunun okunması ve müzakeresi,

5 - 2015 yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması,

6 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2015 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra edilmesi,

7 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, Yönetim Kurulu tarafından önerilen Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin genel kurulun onayına sunulması,

8 - Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli onayın alınmış olması şartıyla; Şirket Esas Sözleşmesi'nin VARSA TADİL DEĞİŞİKLİĞİ...

9 - Türk Ticaret Kanunu'nun 408 inci maddesi uyarınca, Yönetim Kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi haklarının belirlenmesi,

10 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12. maddesi uyarınca; Şirketimiz tarafından 3. kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilmiş gelir ve menfaatler hususunda pay sahiplerine bilgi sunulması,

11 - Sermaye Piyasası Mevzuatı uyarınca hazırlanmış olan Bağış Politikasının genel kurulun onayına sunulması,

12 - Yıl içinde yapılan bağışlara ilişkin pay sahiplerine bilgi sunulması ve Sermaye Piyasası Mevzuatı kapsamında belirlenen bağış sınırının genel kurulun onayına sunulması,

13 - Dönem karı konusunda Yönetim Kurulu'nun önerisi görüşülmesi ve karar,

14 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerine göre işlem yapmalarına izin verilmesi,

15 - Dilek ve görüşler
    Bize genel kurul ile ilgili madde vs. empoze etmeye çalışıp durma boş yere arkadaş. Aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorsun.

Patronuna söyle başaramadığını, ekmek yok sana burada...

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. eeee... bu kadar millete ne diyorsunuz...

Hangi maddelere EVET veya HAYIr diyeceksiniz...

OLAĞANÜSTÜ GK maddelerini AZLIK hakkı sahipleri madde madde yazar KAYYUMUN önüne koymak varken... Biz bunları oylatacağız demek varken... bize yer bul, bakanlık temsilcisi atanması işini organize et demek varken...

Cebinizdeki para ile ŞİRKETİN yapma SORUMLULUĞUNDAKİ GK ları yaptırıyorsunuz...

bari SPk istediklerini ekletin o maddeler içine...

birde okuyun ANONİM ŞİRKETLER GK yapma tebliğini ki... orayıda okudukça neleri ZAMANSAL olarak KAYBETTİĞİNİZİ anlarsınız...

Kime hizmet ettiriliyorsunuz... Kafanızı kumdan çıkardın... biraz REALİTEYİ konuşun...

6. reklamlar....

daha ne yapmak istediklerini bilmeyenler...

RUTİN GK maddelerinden bi acizler , yazıyor ya... cancağızım oku... okuduğunu da ANLA...

Kervansaray ın Kayyumlu Genel Kurulu kesinleşti

Küçük Yatırımcı Kervansaray'ı Genel Kurula Götürüyor. Yatırımcıların talebini olumlu karşılayan mahkemeye şirketin yaptığı itiraz reddedildi. Şirketin genel kurul toplantılarının yapılmasını sağlamak üzere atanan KAYYUM un genel kurul çağrısı yapması bekleniyor.
    Okunma Sayısı: 1682
    Tarih: 13.06.2017 15:00
    Kervansaray ın Kayyumlu Genel Kurulu kesinleşti

Azınlık hakları için gerekli çoğunluğu oluşturup şirkete ihtar gönderen ve genel kurul çağrısı yapan yatırımcılar Kervansaray Yatırım Holding yönetiminin 1 hafta içinde kendilerine cevap vermemesi üzerine dava yoluna gitmiş, yatırımcıların Avukatı Nail Çakır tarafından Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesinde dava açılmıştı. Yatırımcıların talebini mahkeme olumlu karşıladı ve şirketin 2015 ve 2016 yıllarına ait genel kurul toplantılarının yapılmasını sağlamak üzere KAYYUM atanmasına karar verdi. Mahkemenin kararı kesin olduğundan ve itiraz edilememesine rağmen şirket mahkemeye yeniden yargılama talebi ile anlaşılması zor bir talepte bulundu. Mahkeme bu talebi de redderek Genel Kurul un kesin olduğunu göstermiş oldu.

7. sizleri TEBRİK mi etsem...

Şirketin sorumluluğundaki GK ları yaptırarak şirketin yükünü HAFİFLETMİŞ olmanızı TEBRİK mi etsem... MASRAFLARI 160 küsür kişiye bölüştüre bölüştürünüz... aman ha EŞİT bölüştürünüz...

2017 finansal tablolarına yansıyacak olan şirketin MASRAF yükünü sırtlamış olma gururunu taşımakta bi ONURDUR aslında

OTEL in SALON parası, 2 bakanlık temsilci parası vs kayyumun parası vs... vs....

MAHKEME başkanı insaflı çıkarda şirkete bu masrafları keser... yoksa düşeceğiniz duruma elalem güler

8. Yaz Doktor yaz ara sira bakip baya guluyorum...

Hey Allah'im ya...

Sen yazmaya devam et ben bir cumleyle sana cevap veririm...

Sendeki bu kuyruk acisi oldugu surece biz sadece sana guluyoruz...

Komiksin doktor komik...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 141/964 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •