MKK uzerinden katilirim gk'ye.
MKK uzerinden katilirim gk'ye.
Bu daha ne ki goz alti brut takas cikis beklentileri bile yeter hedef fiyatima cikmasina. Beklentiler alinir gerceklestiginde satilir. Tabi yeni beklentiler olusursa bir daha alinir.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Guzel guzel bir anda ucmasin. En sagliklisi yavas yavas istikrarli bundan sonra. Haydi insallah kervandaslarim.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Kervana hos geldin hocam... Bizim kervan boyle iste...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Hissedeki hareketlerden anlaþýlan bazý çakallar mal çýkmaya çalýþýyor. Daha öncede var dý böyle bir grup.
Anlaþýlan aradan zaman geçmesine raðmen hala çýkamamýþlar debelenip duruyorlar. Gk öncesi kaðýdý hareketlendirip mal çýkmaya çalýþýyorlar gibi geldi bana. Oysa sabýrla beklemek lazýmyeni yönetimi.
ceyln kervn sonra ilerde belkide baþka bir adla bu hissenin boynuzladýðý-layacaðý adamlarý yola dizsek Viyana'ya varýrýz hertürlü...
Yatýrým tavsiyesi deðil lakin gidin arkadaþ baþka bi dünya hisse var iyi araþtýrýn ben 2012 de bi atladým oltaya dahada kýpýrdayamýyorum ona göre elbet bir gün yükselir hesabý 5 yýl geçti gitti
tilki tilki dedikleri kendince hin hin gülmekte
ortaya sürmüþ gardaþýný halinize sevinmekte
hala iþ tutar malesef kimse bunu bilmemekte
tiyatro da melodram hala sinsice devam etmekte
günahkar olmadan derviþ olamazsýn
günahý terketmeden tövbekar olamazsýn
ben kendime güldüm geçtim gayri
size sizi anlatmadan duramam gayri
derin bir nefes alýn arkadaþlar, hayat sadece hisseden paradan ibaret deðil, bunun farkýna varýn, etrafýnýza bakýn; anneniz babanýz amcanýz dayýnýz halanýz yengeniz çocuklarýnýz arkadaþlarýnýz ilkeleriniz onurunuz var.
kuru ekmek ve tuz la yaþarsýn bi baþkasý tilki tilki dolaþýr orda burda keyfine keyif katar..bizse o tilkilere güvenip yatýrýp eriyen paramýza üzülürüz..sýkýntýdan gereksiz yere çocuðumuzu eþimizi üzer dururuz..
boþverin yarýn hava güzel herkes ailecek dolaþsýn bir nefes alsýnn..çocuðunuza bi dondurma alýn yiyiþini izleyin. ..o çocuk þu lanet hisseden þirketten daha deðerli..
UNUTMA ÞU DÜNYA BÝR kervansaray, BÝR KAPIDAN GÝRERSÝN DÝÐER KAPIDAN ÇIKARSIN..
Son düzenleme : selamunaleykum; 12-08-2017 saat: 00:58.
Yer Ýmleri