Originally Posted by
drtusss
Bizim MEMSA da sizler gibi ;
ÇAÐRI olacak 0,14-0,46 arasý aldýklarýnýzý ZT ye BÝLGÝLÝ VE BELGELÝ hocanýn en son hesabýyla ( yýllar aylar önceki ) çaðrý fiyatýnýz 2,30 TL deyip kimse kimseyi GAZLAMADI... be cancaðýzým...
sizin kulvar farklý bizimkisi farklý... Bizimkiler GK dan GK katýlmayý sever...
GK katýlacaksýnýz FÝNANSAL TABLOLARA çok güzel olmuþ, þirkete ellerine kollarýna saðlýk diyen BAÐIMSIZ DENETÝM ÞÝRKETÝNE birde EVET oyu verecek kadar da MANTIKLISINIZ... HÝZMET etttirilmek varken !!!!
RUTÝN bir GK da bak sana göstereyim hangi maddeler olur...
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn seçilmesi
2 - Genel Kurul Toplantý Tutanaðý'nýn imzalanmasý hususunda Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi,
3 - Þirket Yönetim Kurulu'nca hazýrlanan 2015 yýlý Faaliyet Raporu'nun okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý
4 - 2015 yýlý hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetim Raporunun okunmasý ve müzakeresi,
5 - 2015 yýlý hesap dönemine iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý,
6 - Yönetim Kurulu üyelerinin Þirketin 2015 yýlý faaliyetlerinden dolayý ibra edilmesi,
7 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince, Yönetim Kurulu tarafýndan önerilen Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin genel kurulun onayýna sunulmasý,
8 - Sermaye Piyasasý Kurulu ve T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý'ndan gerekli onayýn alýnmýþ olmasý þartýyla; Þirket Esas Sözleþmesi'nin VARSA TADÝL DEÐÝÞÝKLÝÐÝ...
9 - Türk Ticaret Kanunu'nun 408 inci maddesi uyarýnca, Yönetim Kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakký, ikramiye ve prim gibi haklarýnýn belirlenmesi,
10 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 12. maddesi uyarýnca; Þirketimiz tarafýndan 3. kiþiler lehine verilmiþ olan teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilmiþ gelir ve menfaatler hususunda pay sahiplerine bilgi sunulmasý,
11 - Sermaye Piyasasý Mevzuatý uyarýnca hazýrlanmýþ olan Baðýþ Politikasýnýn genel kurulun onayýna sunulmasý,
12 - Yýl içinde yapýlan baðýþlara iliþkin pay sahiplerine bilgi sunulmasý ve Sermaye Piyasasý Mevzuatý kapsamýnda belirlenen baðýþ sýnýrýnýn genel kurulun onayýna sunulmasý,
13 - Dönem karý konusunda Yönetim Kurulu'nun önerisi görüþülmesi ve karar,
14 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerine göre iþlem yapmalarýna izin verilmesi,
15 - Dilek ve görüþler
Yer Ýmleri