eee kararýný GK da vericeksin zaten!!!
Oku ki aydýnlan!!!
Birilerine hizmet ettirilme!!!
eee kararýný GK da vericeksin zaten!!!
Oku ki aydýnlan!!!
Birilerine hizmet ettirilme!!!
Yazdýklarýmý sildirmeyin yeterli!!!
Yakýnda okuruz avukatýnýz belirlediði gündem maddelerini KAP da!!!!
Söz uçar yazý kalýr!!!
OLUMSUZ olan rapora istinaden sen sorumluluk davasý açsan mý kazanýrsýn yoksa ÞARTLI OLUMLU mu !!! Olana mý?
Ýnsan düþünen varlýktýr!!!
SPK nýn CAN BAÐIMSIZ denetleme þirketine neler yaptýðýný bilgilenmek için okuyunuz!!! SPK nýn elini kolunu baðlamayýnýz... Bu kadar yýl boþu boþuna yazmýþýnýz dedirtmeyin![]()
Ya doktorum ben dedim doktor zekidir sayfasýna kadar verdik bulur dedik ama nerede...
bak cancaðazým bir tanesini ben yapýþtýrayým diðerlerini herhalde bulursun
faaliyet raporlarýnýn 7 veya 8 nci sayfasýnda aynen þu yazýyor
Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan yayýmlanan, Sermaye Piyasasý Baðýmsýz Dýþ Denetleme hakkýnda
yönetmeliðin 14. maddesi gereði ve 6102 Sayýlý Türk Ticaret Kanunu’nun 398. Maddesi kapsamýnda
gerçekleþtirilecek baðýmsýz denetim hizmetleri ile ilgili, Türk Ticaret Kanunu'nun 399/6. Maddesi
kapsamýnda Þirketimizin 2015 yýlý Baðýmsýz Denetleme Kuruluþu olarak Ata Uluslararasý Baðýmsýz
Denetim ve SMMM A.Þ. atanmýþtýr.
file:///C:/Users/Parliament/Downloads/KERVANSARAY%20YKFaaliyet%20Konsolide%2031%2012%202 015.pdf
peki buradaki 399/6 neymiþ bak çarpýtma 399/6 hem geçen tavsiyede de bulundum iyi oku sana niye patron adamýsýn dediðimizi anlarsýn dedik...
(6) Faaliyet döneminin dördüncü ayýna kadar denetçi seçilememiþse, denetçi, yönetim kurulunun, her yönetim kurulu üyesinin veya herhangi bir pay sahibinin istemi üzerine, dördüncü fýkrada gösterilen mahkemece atanýr. Ayný hüküm, seçilen denetçinin görevi red veya sözleþmeyi feshetmesi, görevlendirme kararýnýn iptal olunmasý, butlaný veya denetçinin kanuni sebeplerle veya diðer herhangi bir nedenle görevini yerine getirememesi veya görevini yapmaktan engellenmesi hâllerinde de uygulanýr. Mahkemenin kararý kesindir.
http://www.ticaretkanunu.net/ttk-madde-399/
Hadi doktorum bu da sana kapak olsun... Git kumda oyna... Bir de düþün ben ne yapmýþým diye
seni gidi seni biz seni biliyoruz...
Tamam mý cancaðazým neymiþ öðrendin mi???
geriye dönük bak hepsine ya da ileriye doðruda bakabilirsin)) anlayamazsan yine sor... Hey Allahým ya
Birde burada sadece kendilerinþn yazma hakký olduðunu zanneden zavallýlara sesleniyorum!!!
Okuduklarýnýzý algýlayýn yeterli!!!
Kardeþ sen daha o kanun o 1. maddesini oku!!!
Sonra þimdi avukatýný ara gündem maddelerini iste!!!
Sonra kaçýncý madde BAÐIMSIZ DENETÝM ÞÝRKETÝNÝN GK ca onaylanacaðý madde diye!!!
Sen bu kafayla yýllardýr nasýl milleti aldatmýþýn helal olsun
Benim için bu iþi yapma!!!
Buralarý okuyan KY için ara avukatýný!!!
Yer Ýmleri