Sayfa 142/459 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Birde zor kaçtım elinizde tekloneji denen birşey var baktım düsuyor kaç ben aslandayim en az 3 tavan bekliyorum burda zararda olan orda zararını çıkartsiñ hisse tavana gidiyor 44 zor bindim

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Birde zor kaçtım elinizde tekloneji denen birşey var baktım düsuyor kaç ben aslandayim en az 3 tavan bekliyorum burda zararda olan orda zararını çıkartsiñ hisse tavana gidiyor 44 zor bindim

Madem 2 ay sonra 3 lira olacak neden kaciyorsun daha fazla mal alman gerekmiyor mu?

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Madem 2 ay sonra 3 lira olacak neden kaciyorsun daha fazla mal alman gerekmiyor mu?

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aldım tutmadı alsat işi böyle bazen kaçmak zarardan korur

4.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Birde zor kaçtım elinizde tekloneji denen birşey var baktım düsuyor kaç ben aslandayim en az 3 tavan bekliyorum burda zararda olan orda zararını çıkartsiñ hisse tavana gidiyor 44 zor bindim

Dün 3 lira oalcak diyorsun, kağıt bugun göçünce de: ben cıktım bilmem neye girdim siz de gelin diyorsun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Kulaklarının çınladığını hissedebiliyorsundur umarım.

5. Ben günlükcüyüm dün bir ondan bindik 1 sattık zarar en az 4 bin zarar spk adamı filan değilim bende sizingibi ky yım

6.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Ben günlükcüyüm dün bir ondan bindik 1 sattık zarar en az 4 bin zarar spk adamı filan değilim bende sizingibi ky yım

gelecek hafta kurban bayramı ama spek ve adamı binlerce küçük yatırımcının kanına girip zarar etmesini sağladılar.

7. Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

8. Martı sahibine helal olsun. Nasıl sahipleniyor. Bizimki tirt çıktı.

Sayfa 142/459 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •