Sayfa 142/923 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 7496 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Sermaye artırımı cok onemlı olabilir ama hangi hısselerı kapsar boyle bir zamanda sermaye yapısı sadelestırmek ıcın atılabilir

Aylarca ısatr de islem olmayıp son zamanlarda atr ye alıcının gelmesinın nedeni olabilir
    Atr btr ve ctr tek hısse olabilir
    0 zaman 20750 : isctr = mi

2. Bunun olması olasılığı yuksek vakıf sureklı mal cıkması ve ısbank in ısctr nın gercek degerını yansıtmadığı ıcın aldıgı
    1 yıl gecmeden 130 milyon lot hısselerı yönetimin kuruluna satması ıcın yetki vermesi.
    Degısım ve donusum kacınılmaz
    Genel kurulda veya olaganustu genel kurul hazırlığı yapılıyor

3. Atr ve btr uzerinden artırıp degerlı kadar ısctr verilir. Yonetım bunu yapabilir atr ve btr nın yönetimin onemsemedıgı yıllarca fiyatından belli
    Bu hisselerin varlıgı onları rahatsız ediyor. Aynı sekılde kurucu hisseler de

4. Imtıyazlıları atr ve btr kaldıramaz kurucu ya temettu vermez cagrı yapmaz ise sadece holdıng ve Hazine ye gecmesı de pek bir sey degıstırmez bunun da caresıne bulurlar

Bosuna bekliyoruz sayın hocam

5. Elinde hısse olmayan mirasçılar bile dava acmıs bizde dava acmaktan Baska bir care kalmıyor mahkeme ne verirse o

6.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Elinde hısse olmayan mirasçılar bile dava acmıs bizde dava acmaktan Baska bir care kalmıyor mahkeme ne verirse o
    İşte vurucu kısım burası..
    Hissedarlarda birlik beraberlik sağlandı gibi.İnşaallah bu dava olayı olacaktır..
    Bence önümüzde yıllık olağan genel kurul var.Buna odaklanıp masaya elimizi vuralım.Haklarımızı yüzlerine söyleyelim.
    Hele bir şu genel kurulu görelim.Cevabınıda alalım sonra diğer hamle dava açmak olacaktır..
    Ajandamızda ne var???
    ARALIK seneyi kapatma..
    OCAK yeni bir yıla ilk adım
    ŞUBAT soğuk olur....[emoji1][emoji1]
    MART da toplantı var..

SONUÇ ÇIKMAZSA
    NİSAN DAVAYI AÇALIM..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. İlk almadan önce İnternet haberlerini arastırdım kısıtlama konulduğu zaman elinde hısse miktarı fazla olanları susturmak ıcın bankada ust duzey görevlere getirdiklerini okumuştum

8.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    İşte vurucu kısım burası..
    Hissedarlarda birlik beraberlik sağlandı gibi.İnşaallah bu dava olayı olacaktır..
    Bence önümüzde yıllık olağan genel kurul var.Buna odaklanıp masaya elimizi vuralım.Haklarımızı yüzlerine söyleyelim.
    Hele bir şu genel kurulu görelim.Cevabınıda alalım sonra diğer hamle dava açmak olacaktır..
    Ajandamızda ne var???
    ARALIK seneyi kapatma..
    OCAK yeni bir yıla ilk adım
    ŞUBAT soğuk olur....[emoji1][emoji1]
    MART da toplantı var..

SONUÇ ÇIKMAZSA
    NİSAN DAVAYI AÇALIM..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Senin yazdiklarini ayrica detayli okuyorum. Cok saol .şu sayfada en cok senin emegin var.

Ustam yol haritasini nasil goruyon. Ocak şubat diye yazmissin ama tekerleme gibi olmus anlamadim.

İlk kurulda biseyler patlak verir mi

Sayfa 142/923 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •