Sayfa 142/1003 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by ScourgeofGod01 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim hocam bakalım bugun ne kadar eksi yiyecez . Kârdan zarar ediyoruz şu an umarım derinlişme olmaz

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    fonları uzun vade düşünmek lazım. Önemli olan kıstas kriterinden relatif olarak ayrışmasıdır. Örneğin borsanın eksi olduğu yıllarda hisse fonları da eksi olurlar.O dönemlerde endeks daha az düşmesi başarı olarak kabul edilir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Hocam mesleğim gereği borsada kendim işlem yapamıyorum ama gözlemlerime göre özel fonlar ( nitelikli olmak lazım ) getiri endeksi yenme olsun daha başarılılar kurum aynı olsa bile tefasdaki hsyf ler ppfler döviz fonları olsun çok başarılı değiller gibi . Yine de hsyflerde %100 yakın getiriyi es geçmiyorum memnunum ama diğer taraflara daha çok önem veriyor gibi fon şirketleri
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    fonları uzun vade düşünmek lazım. Önemli olan kıstas kriterinden relatif olarak ayrışmasıdır. Örneğin borsanın eksi olduğu yıllarda hisse fonları da eksi olurlar.O dönemlerde endeks daha az düşmesi başarı olarak kabul edilir.

3.  Alıntı Originally Posted by ScourgeofGod01 Yazıyı Oku
    Hocam mesleğim gereği borsada kendim işlem yapamıyorum ama gözlemlerime göre özel fonlar ( nitelikli olmak lazım ) getiri endeksi yenme olsun daha başarılılar kurum aynı olsa bile tefasdaki hsyf ler ppfler döviz fonları olsun çok başarılı değiller gibi . Yine de hsyflerde %100 yakın getiriyi es geçmiyorum memnunum ama diğer taraflara daha çok önem veriyor gibi fon şirketleri

Bu dediğiniz portföy şirketine, fon yöneticilerine, yatırım iklimine, genel konjunktüre vb birçok şeye bağlı olarak değişir.
    Serbest fonlardan performans primi aldıkları için o tür fonları daha iyi yönetmeye çalışırlar ancak genelde portföy şirketleri için herkese açık fonlar işin pazarlama tarafıdır. O tarafı da boşlayamazlar. Portföy şirketleri de kendi aralarında rekabet halindeler. Bankalara ait portföy şirketlerini bunun dışında tutuyorum, onların bakış açıları çok farklı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Virüs olayı epey abartılıyor. Sanki insanlık tarihindeki en önemli en ölümcül en bulaşıcı virüs bu.

Küreselcilerin DSÖ nün başına getirdikleri Komunist Tedros daha 1 kere bile Corona testi yaptırmadı! Hem de temas kurduğu adamlar pozitif denmesine rağmen.

DSÖ Genel Sekreteri test yaptırmadı
    Yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan bir kişiyle temas kurduğunu anlayınca kendisini karantinaya alan DSÖ Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus'un, henüz Covid-19 testi yaptırmadığı bildirildi.

https://odatv4.com/ghebreyesusta-tes...-03112058.html

Küreselcilerin adamı olan Gates babası doktor olmasına rağmen daha hayatında 1 kere bile aşı olmadı ve hiçbir çocuğunu şimdiye kadar hiç bir şekilde hiç bir hastalığa karşı aşılatmadı!

GATES ÇOCUKLARINA NEDEN AŞI YAPTIRMAZ?
    https://www.yenisoz.com.tr/bill-gate...z-makale-36699
    2020 ocak ta burada yazmistim
    virus olayi bir propagandadir
    iyi gunler
    Canlar gider heyyyy

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Mal toplamak icin ne guzel gundu.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nereden biliyorsun
    endeks 120 bine gelirse nasil!
    Canlar gider heyyyy

6.  Alıntı Originally Posted by ScourgeofGod01 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim hocam bakalım bugun ne kadar eksi yiyecez . Kârdan zarar ediyoruz şu an umarım derinlişme olmaz

3.5% civari
    Canlar gider heyyyy

7. Dibi bilemeyiz.
    110 a da gelse alimlara devam.
    Risk almamak en buyuk risktir.
    Saygilar.Sevgiler.
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    nereden biliyorsun
    endeks 120 bine gelirse nasil!
    SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bu topiği de kaybettik. Emekli dayı kıraathanesine döndü. virüs mirüs hep oyun bunnar. amarihanın rotşildsların oyunu. Büyük resmi görenler buraya da doluşmuş bil geytz çip yerleştirüyür aşılara. Sırf bu kitle yüzünden twitterdan kaçtım. Nasıl bir büyük oyunsa, yurdumun her kıraathanesinde çözülüyor anında.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 142/1003 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •