Sayfa 142/897 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 7171 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. diyeceğim odur ki beklentileri çok yüksek...bu beklentiler de peyder pey gerçekleşecek...gerçekleştikten sonra da bilançolara ciro ve kar olarak yansıyacak...gesanda 1-3 yıl kalabilen tüm bu işlerin kaymağını yiyebilecek...ama bu sabrı gösterecek çok az kişinin olduğuna inanıyorum...çünkü ky karda pek de duramaz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. patronlar bu satışları yapmasaydı ?? gesan çok kısa sürede 400-500 aralıklarına giderdi..o zaman da ne yerli nede yabancı yatırımcı kolay kolay hisse alamazdı...bedelsiz sermaye artırarak da mscı turkey endeksine yakışır şekilde tahtaya bir derinlik kazandırma ihtiyacı duydular gibi...normalde hisse adeti artan şirketler çok hantallaşır ama gesan hem kendi özelinde hem de sektörden dolayı talebin çok yüksek olması nedeniyle bu sorunu yaşamamasını bekliyorum..güzel beklentileri eşliğinde sağlıklı çıkışlarına devam etmesini temenni ediyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. keko doas 167 tl olmuş,,5/6 tl aralığında sende birşeyler karalıyordun orada hatırlarsan ,,geldıgı yere bak..!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    keko doas 167 tl olmuş,,5/6 tl aralığında sende birşeyler karalıyordun orada hatırlarsan ,,geldıgı yere bak..!!!
    evet dostum 5 tl civarlarında idi..ttraktör de 25 tl civarlarında iken bir şeyler yazıyordum... son bir yılda 16,5 tl lerde iken çok yazdığım alka çok sert çıktı...yine 10, 00 civarlarında maliyetlenmi olduğum konka da 70 leri gördü...son 5 ayda ise zaten teknosa ve gesan malumunuzdur...elhemdülliah kazanıyoruz..dostlarımıza da kazandırıyoruz..

5. tabi gesanda artık kazanmanın ötesine geçtik...gesanda amacımız bir efsaneyi yaşamaktır...onu da yaşadık mı artık çocuklarımıza ve torunlarımıza anlatacak güzel bir hikayemiz olacak.... sonrasında da bakarsınız borsadan emekli oluruz...bağ bahçe işlerine girişerek emekliliğin tadını çıkarırız...

6. hayatı da yaşamak gerek...hep çalışmak da olmuyor...son bir ayda iki tane amcam saydığımız akrabam ve bir tane de hala dediğim akrabam kalp krizinden vefat ettiler...yaşları da 55-60 civarlarında idi...ben aynı vakitlere denk gelen bu ölümlerin nedenini biraz da kovit aşılarına bağlıyorum..bilmiyorum öyle bir şüphe var içimde...yoksa bu kadar tesadüf çok zor olur...

7. 300 buraya gelecek.. küçük enişteyı kızdırdılar..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    300 buraya gelecek.. küçük enişteyı kızdırdılar..
    kwon dostum senin alfas tahtacı ile bir dostluğun varmış..senden rica etsek bir haftalığına bize tahta yapıcılığı yapabilir mi ??

Sayfa 142/897 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •