Sayfa 1428/1527 İlkİlk ... 4289281328137814181426142714281429143014381478 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,417 - 11,424 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    Ortak dmsas iyi bir hisse dir.. Ekonomideki yavaşlamadan nasibini alsada aşağıda oluşacak destekten uzun vadesi ciddi kazanç verebilir... Bence ekranda bulunsun...

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Erkeklerden darbe yiyen kadınlar vardır ya bütün erkek böyle Allah belasını... falan derler. Bendeki o mesele[emoji3] ciddi miktar olmasa da bist30 dışında zaman ve para kaybı yaşadım çook eskiden, şimdi iyi desen de boş Allah hepsinin [emoji3]

Sent from my iPhone

2.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

Şu an:13,34.-TL. (Normal ilk destek fiyat, kısmi tepki bölgesidir...)
    Ya biraz hürol abiden örnek alın siyaset umrunda değil adam egede hayatını yaşamaya çalışıyor adeta orada eyalet kurmuş kendine ve yönetiyor[emoji3] hiç siyasi yorum gördünüz mü? En güzeli. Herkesin ne hali varsa görsün işte mantık bu. [emoji4]

Sent from my iPhone

3.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Ya biraz hürol abiden örnek alın siyaset umrunda değil adam egede hayatını yaşamaya çalışıyor adeta orada eyalet kurmuş kendine ve yönetiyor[emoji3] hiç siyasi yorum gördünüz mü? En güzeli. Herkesin ne hali varsa görsün işte mantık bu. [emoji4]

Sent from my iPhone
    O zaman Ege'ye mi tasinalim [emoji848]

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

4.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    ben kendi payıma düşeni aldım .sizlere iyi forumlar
    yav hocam benim burda sana ne gibi lafım olabilir : )ben genel olarak yazdım ki belki benden büyüksünüz yada ufaksınız bilemem yaşım 38 burdaki lafımda kimseyi hedef göstermedim ama neden siz üzerinize aldınız anlamış değilim

5. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    O zaman Ege'ye mi tasinalim [emoji848]

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
    Aşığız egeye. İzmirden al aşağı antalya kaşa kadar bayılırım [emoji2956]taşınılabilir

Sent from my iPhone

6.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    Arkadaşlar düşüşlere hisse bazlı bakmak sizleri yanıltıyor... Büyük resme bakın... Demek istediğim global ve ülkemizin risklerin... Dji de yükselen trend bitti... Ülkede de büyüme bitti... Temmuza kadar borsalarda risk yüksek...

Kendi ülkemizdeki büyüme ne zaman başladı hocam ? Borsanın 85 binlerden buralara gelmesi haricinde ben başka bir noktada büyüme göremedim açıkcası.

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Erkeklerden darbe yiyen kadınlar vardır ya bütün erkek böyle Allah belasını... falan derler. Bendeki o mesele[emoji3] ciddi miktar olmasa da bist30 dışında zaman ve para kaybı yaşadım çook eskiden, şimdi iyi desen de boş Allah hepsinin [emoji3]

Sent from my iPhone
    [emoji1][emoji1]Bende bakmam bist 30 dışına başkan ama bildigim bir iki hisse hariç.. dmsas yazmistim sana hem arkadasim çalışıyor hem de.. 25 senedir bildiğim sarkuysan ile alakası olan bir şirket..herkezin böyle bir iki yakin oldugu hisse vardır istisna gerektiren..mesela kordsa..bana göre adamlik bakimindan bist 30 kagidi degil ama 100 kat daha adam şuan ki kozaa ya göre..5 senelik grafikleri ve temettüleri yanyana koy valla kabak gibi ortada..biz kozaa da ömrümüzü tuketmisiz 2 senede..ben yabancı olsam kesinlikle mahkemeden sonra bakar girerim kozalara ama Türk'üm işte [emoji23]

8.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    Arkadaşlar düşüşlere hisse bazlı bakmak sizleri yanıltıyor... Büyük resme bakın... Demek istediğim global ve ülkemizin risklerin... Dji de yükselen trend bitti... Ülkede de büyüme bitti... Temmuza kadar borsalarda risk yüksek...

Sanduklari patlatsak borsanın durumu düzelmez mi ?
    En iyi bilanço henüz açıklanmayan bilançodur..

Sayfa 1428/1527 İlkİlk ... 4289281328137814181426142714281429143014381478 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •