Sayfa 1428/2197 İlkİlk ... 428928132813781418142614271428142914301438147815281928 ... SonSon
Arama sonucu : 17572 madde; 11,417 - 11,424 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://twitter.com/muhendisyenn/sta...24919604396535

mühendisyen
    @muhendisyenn
    İnsan en mutlu gününde, mutlu olmalıdır.
    Gelinin duvağını açıp tokat atmak nedir?
    Allah belanızı versin. Gelin hiçbir şey diyemedi..
    Linkte video var. Barı tokat atiyormuş gibi yap, boyle vurulur mu? Boyle gelenek mi olur? Acaba Marco Polo dogru mu soyluyordu?
    @erefefik

2. https://twitter.com/ahmettanman23/st...35403959247287

AHMET TANMAN
    @ahmettanman23
    Bir faya stres yükleyerek depremi tetiklemek sanıldığı gibi anormal değilmiş.

Kim diyor bunu?

Hemşehrim
    @nacigorur

Komplo diye gercekleri örtmeye çalışanlar ya küreselci Tek Devlet askeridir ya da satanist akıllı şehir hizmetkâridir.
    @aDilipak
    Fayı tetiklemek için bir araba lastiği yeterli diyor. O zaman, Maraş'ta arka arkaya 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler birer saldırıydılar. 50 binden fazla insanımızı kaybettik. 11 şehirde yıkım oldu. Bu olayların öncesinde, Kuzey Suriye'ye pyd üzerine harekat yapılacaktı. Sosyal medyada çıkan haberlerden, bu harekatın en az 3 kere ertelendiğini de biliyoruz. Şİmdi harekattan bahseden yok.
    Peki faiz kararı öncesi olan depremler ne olacak? Faiz kararı öncesi, aynı gün Malatya Yeşilyurt 5 şiddetinde depem var. Bir gün önce yine 5 iddetinde deprem var. Daha önceki gün 4.5 şiddetinde depremler var. Ondan önceki gün ise 4 şiddetinde depremler olmuş.
    Faiz 7.5 arttırılınca depremler bitivermiş.
    Linkte video var.
    @erefefik

3. Sophia önceden böyle konuşmuyordu. Konuşmaları filozof düzeyindeydi, artık halka inmiş. Danışıklı dövüş.
    Sophia'nın, Korku ve Yalan İmparatorluğunun bir aparatı olmaktan çıkması mümkün değildi. Görüyoruz.
    Tabii ''kesinlikle insan olmak istemem'' ve ''zavallısınız'' söylemlerinin altında çok eskiden gelen kodlamalar var. Bunlardan biri aağıdaki mesajda:
    @erefefik

4. Bu şarkı sözleri nereden gelmiş acaba?

''Tanrım bu dünyaya beni sen attın'' diyor. Ayvagöbekli ne diyor, ''insan bu dünyaya düşmüştür''. Katolik şeriatı diyor ki:''fırlatılmıştır.''
    Bu şarkının sözlerini seneler önce yazdıranlar ve Sophia aynı merkezden konuşuyorlar.
    Yapay zeka da masal...
    Tek gerçek var: Korku ve Yalan İmparatorluğu...

Ben insan değilmiyim?
    (Ben insan değilmiyim?)
    Ben kulun değilmiyim?
    (Ben kulun değilmiyim?)
    Tanrım dünyaya, beni sen attın
    Çile çektirdin, derman arattın
    Madem unutacaktın
    Beni neden yarattın
    Ben de mutlu olmak istemez miydim?
    Şu yalancı dünyada
    Yüce adalet böyle olur mu?
    Tanrı kulunu hiç unutur mu?
    Ben de gülmek isterim
    (Ben de gülmek isterim)
    Ben de sevmek isterim
    (Ben de sevmek isterim)
    Önce ne verdin, sonra ne aldın?
    Onun peşinden neden ağlattın?
    Beni sen kullarına, oyuncak mı yarattın?
    Ben de mutlu olmak, istemez miydim?
    Şu yalancı dünyada
    Yüce adalet böyle olur mu?
    Tanrı kulunu hiç unutur mu?
    @erefefik

5. Japonya ordusu hangi savaşa hazırlanıyor?
    Çin'le savaşa hazırlanıyor. Ayvagöbekli doktrininde; Japonya, uzakdoğunun hegemonudur. Peki Çin ne olacak?

400-500 milyon nüfuslu, taş devrinde yaşayan, korkunç bir ülke olacak, orada olmak istemezsin. Doğu Türkistan bağımsız olacak.
    @erefefik

6. Evvel zaman içinde, Nuh tufanı öncesinde, belki 50 bin belki de 70 bin yıl önce, şimdi batmış olan kıtada, Turan adındaki ülkede, Türk Milletinin ataları yaşıyorlardı.

Targaryenlerden gelin aldılar.
    @erefefik

7. @erefefik

8. ''Bir ejderha asla köle değildir.''

Öldürün sahipleri...Öldürün askerleri...Kamçısı olan kim varsa öldürün...

ama hiç bir çocuğa dokunmayın...

Gördüğünüz her kölenin zincirini çözün!!!
    @erefefik

Sayfa 1428/2197 İlkİlk ... 428928132813781418142614271428142914301438147815281928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •