Sayfa 143/884 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Puşt her zaman puşttur.... bu yüzden verdiğim senetlerin daha yarısını yerine koymadım... Gittim başka senetlerde pozisyon aldım ... Sonuca bakıncada doğru yaptığımı göruyorum ... Bilinçli şekilde baskıyla aşağıda tutup , insanların sabrını zorluyorlar.... Şu anda güya emeklilik fonları hala mal satıyor... Alan çakallarda boşa almıyor sonuçta.... 12 civarından verdikleri pozisyonları 9.30-9.50 ortalama ile geri alıyorlar...

Geri de fazla gelemez , çünkü yukardan verenler benim gibi geri koyacaklar mallarını ... Burada takılır taa ki istediklerini alana kadar. , yada yeni bir haber akışı gelene dek ...

---------------------------------------------
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    Selam dostum. Çakal hala mal toplama derdinde..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Selam dostum. Çakal hala mal toplama derdinde..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

izliyorum , ben bu arada sattığım Vesbelerin bir kısmı ile 7.27 den KORDSA ya girmiştim. hatta dün az miktar VESBE verdim 9.53 ortalama ile yerine de 7.42 den KORDSA aldımdı ... 7.70 e çaktım KORDSA ların bir kısmını ... VESBE hala %1 le beni bekliyor ama hala izliyorum , bunlar milletin sabrını zorlamaya devam edicek gibi hareket ediyorlar... bu esnada 3.42 ile DURDO almıştım 4 gün önce 3.83 lerde.... Yani VESBE leri verip geri almamakla doğru karar vermişim..... sonuçta portföyümdeki senetlerden güzel karlar elde ettiğimde , VESBE hala kelepirse benim için çok iyi fırsat olur.... Senette pasif emirlerim var ama aşağılarda.... DAEWOO haberi gelmedikçe hareket etmiyorlar.... alırsa sürpriz hareketler yaparlar.... alamazsa ne yapıcaklar fiyatı çok merak ediyorum....

--------------------------------------------
    Yatırım tavsiyesi değildir.

netturko Guest
    lonely bizd e bekliyoruz bu adamlar dedin gibi bekleyeni ayrı ödüllendirmiyor.

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by netturko Yazıyı Oku
    lonely bizd e bekliyoruz bu adamlar dedin gibi bekleyeni ayrı ödüllendirmiyor.

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bir şirkete senede inandığımızda , sabırla sonuna kadar hedef fiyatı beklemek lazım.... Çünkü bir şekilde %20-30 kar ettik deyip senetlerimizi satsak , yada gitmiyor diye sattığımızda , bunlar bizden malları alıp , topukluyor.... hep bu yüzden büyük vurgun yapamadım. 2018 de kendimi disiplinize edicem. Artık mesela her senette belirli miktar kenarda durcak , onları satıp almıcam.... sabit durcak.... yani bir nevi ona ortak olup , uzun vade yatırcam.... böylece altın vuruş yaparlarsa kaçırmamış oluruz.... ne zaman bu disiplini kaybetsem hep arkalarından baktım durdum.....

Şu an Vesbede açıkça sinirlere oynuyorlar.... Neyseki bu sinir harbinde pozisyonların yarısını yukardan verip , diğer senetlerde pozisyon alarak , ben galip çıktım şimdilik.... SPEK yukarı yapıp ,sonra aşağı çekiyor. amacı bakın hep size yukardan verme şansı veriyorum , sonra düşüyor geriden alın.... bunu gösteriyor. sonra bir gün gelecek her kes satıcak alttan alırız deyip , sonra o malları alıp gidicek.... bunlar tahminim...... silkelemeye çalışıyor durmadan.... Vur spek vur...... Bekliyorum hamleni

------------------------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

5. bu arada takip edenler varsa AYGAZ aldım bugün. onunda temettü verimi iyi.... yani temettü verimi iyi senetlerde pozisyon almayı hedefledim... birde hızlı büyüyen kar rasyoları iyi şirket hisselerine odaklandım....
    --------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
    3 hissse seçin bir yıl yarışalım
    bu sene belki sizin hissenizin senesi
    alalım tahminlerinizi.