izliyorum , ben bu arada sattığım Vesbelerin bir kısmı ile 7.27 den KORDSA ya girmiştim. hatta dün az miktar VESBE verdim 9.53 ortalama ile yerine de 7.42 den KORDSA aldımdı ... 7.70 e çaktım KORDSA ların bir kısmını ... VESBE hala %1 le beni bekliyorama hala izliyorum , bunlar milletin sabrını zorlamaya devam edicek gibi hareket ediyorlar... bu esnada 3.42 ile DURDO almıştım 4 gün önce 3.83 lerde.... Yani VESBE leri verip geri almamakla doğru karar vermişim..... sonuçta portföyümdeki senetlerden güzel karlar elde ettiğimde , VESBE hala kelepirse benim için çok iyi fırsat olur.... Senette pasif emirlerim var ama aşağılarda.... DAEWOO haberi gelmedikçe hareket etmiyorlar.... alırsa sürpriz hareketler yaparlar.... alamazsa ne yapıcaklar fiyatı çok merak ediyorum....
--------------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir.

ama hala izliyorum , bunlar milletin sabrını zorlamaya devam edicek gibi hareket ediyorlar... bu esnada 3.42 ile DURDO almıştım 4 gün önce 3.83 lerde.... Yani VESBE leri verip geri almamakla doğru karar vermişim..... sonuçta portföyümdeki senetlerden güzel karlar elde ettiğimde , VESBE hala kelepirse benim için çok iyi fırsat olur.... Senette pasif emirlerim var ama aşağılarda.... DAEWOO haberi gelmedikçe hareket etmiyorlar.... alırsa sürpriz hareketler yaparlar.... alamazsa ne yapıcaklar fiyatı çok merak ediyorum....
Alıntı yaparak yanıtla
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda 

Yer İmleri