Sayfa 143/931 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Misyonumuz, Şirketimiz portföyünün mevzuat ve ana sözleşmeye uygun olarak, riskin dağıtılması ilkesi doğrultusunda etkin, tutarlı ve rasyonel bir şekilde profesyonelce yönetilmesi ve Kar Payı Dağıtım Politikamız paralelinde pay sahiplerine yıllar itibariyle düzenli bir temettü gelirinin sağlanmasıdır.

Şirketimizin vizyonu, değişen piyasa şartları paralelinde yatırım stratejisini riski de optimum düzeyde tutacak şekilde güncelleyerek pay sahiplerine düzenli kar payı dağıtımını sağlamak ve bu çerçevede tercih edilen bir kolektif yatırım kuruluşu olmaktır.

http://isyatort.com.tr/hakkimizda.html
    Kuruldugu gunden beri bu prensiplerin milim disina cikmadi.

AKP'mi bu ? tek ayak ustunde 40 palavra.

2.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Olmaz oyle sey.

1994'ten beri acikladigi kar paylarina bir bak.

Burada konusulan borsa kurali degil ISYAT'in kurumsal kurali konu.

Bak burada yaziyor tum verdigi temettuler.

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ISYAT
    hısım arkadaş özel mesaj attım açılmıyor bana mail atarbilirmisin. bunu

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    oldukça iyi gidiyor. Yıl sonu 240 milyon olması şaşırtıcı olmaz. Pay Başına Net Aktif Değer 1.50 olur. Normal şartlarda .98 fiyat oluşması gerekir. temettü ne kadar verir bilemiyorum ama politika gereği en az 12kr verir.

Ana Sözleşmenin 33. maddesi gereğince, Şirketin net dağıtılabilir dönem kârının en az % 20'sinin birinci temettü olarak nakden dağıtılması zorunludur. - Bir önceki yıl sonu itibariyle oluşan net aktif değerin % 5'i veya ilgili yıla ait net dağıtılabilir kârın % 30'undan hangisi yüksek ise asgari söz konusu tutarın nakit olarak dağıtılmasının Genel Kurula teklif edilmesi kâr dağıtım politikası olarak benimsenmiştir.
    Bu da şirketin temettü politikasını belirleyen karar.Şimdiye kadar bu karara bu şirket uymuş.Şimdiden sonra uymamasını gerektirecek bir durum görmüyorum.Sen önce yatırım yaptığın kağıtda millet neler yazmış onu oku bilgilen bedelli verir mi temettü verir mi onları sonra gene konuşuruz.

Hey allahım kalvin temettü politikasını bilmiyor,bedelli olayını bilmiyor,kağıdı bilmiyor bize akıl veriyor korkak falan diyor ne diyeyim

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bu da şirketin temettü politikasını belirleyen karar.Şimdiye kadar bu karara bu şirket uymuş.Şimdiden sonra uymamasını gerektirecek bir durum görmüyorum.Sen önce yatırım yaptığın kağıtda millet neler yazmış onu oku bilgilen bedelli verir mi temettü verir mi onları sonra gene konuşuruz.
    eyv. yaşıyorum )) pardon okuyorum )))

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    eyv. yaşıyorum )) pardon okuyorum )))
    Gene allahın sevgili kuluymuşsun borsada bir yerini kırmadan borsanın en sağlam kağıdına dalmışsın.Benden sana tavsiye bu havada başka hiç bir kağıda girme ,bir iki yıl ortalık karışacak ilerde çok fırsat çıkar.Bu ara en iyi kağıt bu.Gene de sen bilirsin

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Gene allahın sevgili kuluymuşsun borsada bir yerini kırmadan borsanın en sağlam kağıdına dalmışsın.Benden sana tavsiye bu havada başka hiç bir kağıda girme ,bir iki yıl ortalık karışacak ilerde çok fırsat çıkar.Bu ara en iyi kağıt bu.Gene de sen bilirsin
    Kirmistir kirmaz mi ?

Ama ne hikmetse al/sat kar'ini yazar yilda bir tutan, sunda su kadar batirdim diyeni ben hic gormedim daha.

8. Sonucta ISYAT'a filozof olanlar gelir..

Sayfa 143/931 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •