Sayfa 142/931 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bak kalvin senin hitap tarzın ve kurduğun cümleler genel ortalama forum adabına uygun değil.Ot gibi yaşar gidersin ,için ölmüş falan ne demek nasıl bir ifade tarzı bu.Burda insanlar asgari ücretle yaşanılmaya çalışan bir ülkede çoluk çocuklarının geleceklerinin biraz daha güvencede olabilmesi için yatırım yapmaya bilgi paylaşmaya çalışıyor.Kumarbaz ruhlu olabilirsiniz,borsayı kumar olarak görebilir bu hazzı sevebilirsiniz.Ama bu başka insanları aşağı görme hakkı vermez.Bu kadar ayrı dünya görüşünde olup aynı kağıda yatırım yapmamız cidden çok garip olmuş.Bu kağıda girmeden tüm forumu satır satır okudum ve senden çok daha fazla para bağladım.Benim yatırım tarzımı aşağılama hakkını nerden alıyorsunuz.Bu uslupla yazacaksanız benden alıntı yapıp yorum yapmayın.Çoluk çocuğumun rızkı ile kumar oynayacak ne halim ne zamanım var.Bu kağıda girme nedenim de yatırım fonu gibi bir şey olduğunu anlamış olmam.
    öncelıkle üslubumu beğenmemiş olmam kendimden ödün vermemi gerektirmiyor ben buyum ben herkeze karşı aynıyım . aşağılama konusuna gelince bence öne sürdüğün yaş konusuna bakarsak yaşına göre alıngan olman doğal değil daha genç bir insansın. fon-faiz haramdır çoluk çocuğun rızkına haramı karıştırma kursaklarından haram lokma girmesin bence kumar oyna daha iyi ne yaparsan kendine yaparsın en azından. bu yaşta bunları sana söylüyor olmamda zoruna gider şimdi senin. doğrular için tekrar kusura bakma. ama ben küfür ve hakaret olmaksızın doğruları yazmaya ve söylemeye devam edicem.

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    Ben fikrimi söyliyeyim ama kimse kızmasın darılmasın. Bence sizler burada sıgıntı gibi olmussunuz buraya sıgınıp kalmıssınız bir temettü için yıllarınızı harcamıssınız .bunu yapan ancak korkaktır korkaklarda asla para kazanamaz bu sofrada.benim sermayemin yüzde 90'ı borsadan kazanılmıs paradır.ilk kagıdım koza idi yıllar önce 5 bin ,sonra martı 10 bin ,sonra birko 30 bin ,sonra işc -isfin-5 bin toplamda krdmd-10 bin en son ieyho 50 bin aralarda dolar altın alsat hatta eglence olsun diye de arap parası rial bile aldım sattım.bence sizler burda sıgıntı olucagınıza gidin parayı hiç risksiz faize yatırın kafanız rahat olsun buraya yazıcagınız vaktide kendine harcayın. Dedimya kimse gücenmesin gerçekler bu .
    Burada kağıdın yatırımcılarına sığıntı diyorsun.Korkak falan diyorsun

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    şunuda belirteyim işyatın grafiği belli uğraşıp çözmek için çaba harcamaya gerek bile yok yukarı aşağı yılan gibi . çizgilere göre oyna yukardan sat aşağıdan tekrar al temettüye 3 ay kalana kadar çevir turnike yani. sonra temettüyü al tabi sermaye artırımı yapmaz ise yani bedelli eger bir bedelli yaparsa yıllarca verdiği temettüyü bir çırpıda siler üstüne borçlu çıkarsın yıllarca beklediğinde cabası. bazı arkadaşlar yazmışlar kim satıyor bu kağıdı niye satıyor diye ,karı gören büyük yatırımcı çıkar beklemez temettü felan . aslına bakarsanız işyat grafikçi kâğıdı , belli bir bantta hareket ettiği için ağır ilerliyor kâğıt aşağıdan alınıyor yukarı çıkarken dağıtılıyor işte hepsi bu.
    Bedelli yaparsa yıllarca verdiği temettüyü siler üstüne borçlu çıkarsın demişsin.Bunu bu kağıtda yazabilen adamın borsada ne derece bilgili olduğunu okuyan arkadaşlar değerlendirsin.Borsa bilgisi bu olan yatırımcının borsayı kumar olarak görmesi de doğal bence.Borsa değeri 1 altında olan kağıtda bedelli konusu sayfalarca tartışıldı.Zahmet edip okusaydınız bari.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Burada kağıdın yatırımcılarına sığıntı diyorsun.
    aç bak bakalım Türkçe sözlüğünü sığıntı küfürmü hakaretmi ? sığınmak : biryere birşeye tutunmak gizlenmek.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bedelli yaparsa yıllarca verdiği temettüyü siler üstüne borçlu çıkarsın demişsiniz.Bunu bu kağıtda yazabilen adamın borsada ne derece bilgili olduğunu okuyan arkadaşlar değerlendirsin.Borsa bilgisi bu olan yatırımcının borsayı kumar olarak görmesi de doğal bence.Borsa değeri 1 altında olan kağıtda bedelli konusu sayfalarca tartışıldı.Zahmet edip okusaydınız bari.
    borsayı bilmediğin belli arkadaşım .işyat diye devamlı temettü verecek sanma bence ,öyle bir kural yok borsada.herşey şirketin geleceğine yönelik çizilir biçilir. bir bakmışsın bir gün bedelli veriverir.

Kağıt 1 in altında olursa bedelli olmaz.Olur da manasız olur.Sayfalarca tartışıldı.Sayın ctuğrul senin 3 katından fazla kağıdı olduğu halde bedelliyi savundu ben girmeyi düşünebilirim dedi.Yani yılların birikimi gider falan gibi anlamsız bir düşünceyi bu kağıtda düşünen olmadı.Sen önce bu yazıları oku hala bedelli kağıtda zararlı olur dersen gene tartışırız.Bu kağıtda bedelli bence anlamsız ama sana bunları anlatmam şimdi uzun sürer forumda bu konu sayfalarca tartışıldı önce oku sonra tartışmak istersen ben burdayım.

7.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    borsayı bilmediğin belli arkadaşım .işyat diye devamlı temettü verecek sanma bence ,öyle bir kural yok borsada.herşey şirketin geleceğine yönelik çizilir biçilir. bir bakmışsın bir gün bedelli veriverir.
    Olmaz oyle sey.

1994'ten beri acikladigi kar paylarina bir bak.

Burada konusulan borsa kurali degil ISYAT'in kurumsal kurali konu.

Bak burada yaziyor tum verdigi temettuler.

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ISYAT

8. Misyonumuz, Şirketimiz portföyünün mevzuat ve ana sözleşmeye uygun olarak, riskin dağıtılması ilkesi doğrultusunda etkin, tutarlı ve rasyonel bir şekilde profesyonelce yönetilmesi ve Kar Payı Dağıtım Politikamız paralelinde pay sahiplerine yıllar itibariyle düzenli bir temettü gelirinin sağlanmasıdır.

Şirketimizin vizyonu, değişen piyasa şartları paralelinde yatırım stratejisini riski de optimum düzeyde tutacak şekilde güncelleyerek pay sahiplerine düzenli kar payı dağıtımını sağlamak ve bu çerçevede tercih edilen bir kolektif yatırım kuruluşu olmaktır.

http://isyatort.com.tr/hakkimizda.html

Sayfa 142/931 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •