Sayfa 143/418 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
Arama sonucu : 3337 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

Sanki eli kulagında, bir haber bekler gibi....Asağı salmıyorlar hic bir şekilde...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Sanki eli kulagında, bir haber bekler gibi....Asağı salmıyorlar hic bir şekilde...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Onu anlamak için biraz yüklü pasif alım yazmak lazım.
    Mesela 42 fiyata 3000 adet alım falan yazıp bakmak lazım, veriyorlar mı yoksa vermiyorlar mı?
    Kademeler hep boş, olan kademeler de 50-100 adetler var. Bugün akşamın 17.00 si olmuş daha 800 küsür adet işlem olmuş.

Haber gelirse de yatırım tamamlandı, üretime geçildi haberi gelebilir. Son faaliyet raporunda eylül ayı içerisinde yatırımın tamamlanması öngörülmüştü. Eylül bitti bitecek daha haber yok ortada.

Ana ortak Coventya nın internet sitesinde yeni ürün bilgileri var ama yatırıma ilişkin bilgi orada da yok.

Bugün veya yarın yatırımın devam ettiği veya bittiği ile ilgili açıklama yapma zorunlulukları var.
    Çünkü son yapılan bilgilendirme faaliyet raporunda idi ve eylül ayı içerisinde biteceği öngörülmüştü. Eğer eylül ayında bitmeyecekse yatırımcılara durumu bildirme zorunluluğu var.

4. Doatum aradim bugunde gene aygun hanim ortada yok diyor sekreter 🤣 bakalim sirayla toplanti egitim disarda diye gidiyoruz bu sefer nasil ekecekler
    Unutmadan belki pisman olacagim ama tum portfoy poltk oldu [emoji39]

SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Daha once boyle hacimsiz bir hisse ile tecrubesi olan var mi? Sonradan karlilik arttikca mi hacimleniyor bu sirketler?

Bir ara pkart almistim, ev alirken zor sattim hisseleri. O da boyle hacimsiz... Alicam ama benzer bir durumda kalirim diye korkuyorum...

Alıntı Originally Posted by ruzgarsorfu Yazıyı Oku
    Daha once boyle hacimsiz bir hisse ile tecrubesi olan var mi? Sonradan karlilik arttikca mi hacimleniyor bu sirketler?

Bir ara pkart almistim, ev alirken zor sattim hisseleri. O da boyle hacimsiz... Alicam ama benzer bir durumda kalirim diye korkuyorum...
    Bu tamamen şirketin büyümesi ile alakalı bir durum. Şirket büyürse sermayesi de büyür . En azından şirketin toplam piyasa değeri de büyür .
    Şirket büyüme iradesini gösterdi. Önemli olan karlılığın da devam etmesi. Yurtdışı Satışlar önemli olacak görünüyor. Umarım karı yurtdışına aktarma gibi bir durum olmaz.
    İşlem miktarının artması da öyle 3-5 ayda hemen olacak işler değil.
    Şu an birinci adım , ulusal pazarda işlem görmesi olmalı. Bunun içinde belli bir piyasa değerine ulaşması gerekiyor. Sanırım hissede hakim olanlar fiyatın bu seviyelere çıkmasını henüz istemiyor görünüyorlar.
    Böyle bir istekleri olsa bu kadar dar işlem hacmi ile 3-5 günde hedeflerine ulaşmaları zor olmazdı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Hesap yili 30 Eylul itibari ile kapandi.
    Yil sonuna dogru 12 aylik bilanco gelir.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Bugun yarin yatirim bitti haberini bekliyorum ben de.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 143/418 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •