Bak o meselelerin iç yüzünü yöneten bilir biz bilemeyiz... biz tahmin ve veriler üzerinden ilerliyoruz... insider trading yapabilecek halim yok...
Kamu borç stoğu çok düşük....
Hazine borçlanmayı kime yapıyor... bugün 30 milyar borçlanıyorsa, 2 sene sonra 60 milyar borçlanırsa “rekor borçlanma” diyerek algı yaratamazsın....
Tekrar söylüyorum bana resmen adamları savunduruyorsunuz...
Ben burada muhalif algı yüzünden gerçekleri göremeyecek kadar gözler kör ediliyor, buda hatalı strateji izlemeye yol açıyor... benim amacım bunun önüne geçmek...
Öncelikle size başkasını savundurma yapmıyorum sadece yaşananin geçmişler kıyaslanmadıgini söylüyorum . Tekrar açıklayayım .. 100 milyar ödemeye 110 borçlanılir o da geçmişe göre rekor olur o zaman bu dediğinizi anlarım , lakin hazine NİSAN 2020’de 20,6 milyar iç borç ödemem var bunun içinde 30 milyar TL borçlanma yapacağım ki borcumu ödeyeyim diye 31 MART 2020’de açıklama yapıyor , ertesi gün nisan başlıyor ve nisan sonunda ödemem var bu yüzden borçlanacağım dediği rakamın 3 katı borçlanıyor .. Ödeyeceğim dediği borçtan 3 kat daha fazlasını borçlanıyor .. Konu bu , geçmişle kıyaslayan yok konu 1 ayda 3 katı borçlanma..Bu oran %100’un altinda olması beklenir hadi onu son dönem zaten yapamıyoruz ama 3 katıda gerçekten rekor .. Herneyse böylenizde gider bu konu , herkese iyi akşamlar , iyi sohbetler ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
hahahaa.. komedisin.. bilmemek ayıp değil ama yanlışta ısrar etmek açıkça kötü niyet demektir..
viop ta kuruluş amacı sadece hedge değildir.. amaçlardan birisidir.. diğer amaçları vardır ki onlarla beraber strateji zenginliği sağlar.. sen hisse piyasasında devam et burada bilmediğin konularda ahkam kesme..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri