“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cinayetle ilgili haberleri okudukça sinirlerim artık dayanmıyor, dayanamıyor...
Bir olayı çözemediler...
Nasıl bir yapı ve uzantısı varsa ( siyasi mi, aşiret mi, organize mi ) üstesinden gelinemedi daha...
Dehşet iddialar, asılsız ihbarlar, yanlış yönlendirmeler... Var da var, ne ararsan var...
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Bir sorum olacak.2 farklı bnkadaki yatırım hesabından cüzi olanını iptal etmek istiyorum.bu durumda ne yapmam lazım.figer hesaba hisseleri virman mi yapacağım.bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.
Virman aynı bankanın şubeleri arasında oluyor diye biliyorum. Başka banka olunca ne olduğunu anca hesabı kapatmak istediğiniz bankadan öğrenebilirsiniz. Tahminen ky olunca satıp çıkmanız gerekecek. Yanlış yönlendirme olmasın.
HEKTS,20 tl cıvarından 4 tl cıvarına inmiş,buna ne oldu böyle üstüne bombamı düştü,bedelliye gitmiş iflastan kurtulmak için,vay canına ülkede sağlam sektör kalmadı önüne gelen batma aşamasında,zat ve çevresi uçuyoruzzz diyor devamlı,ingiliz kemal ne yapsın olmuş deli tavuk misali,vah ülkemiz vah,sapıkların,mafyanın,yobazların onun arkasında durana,kollayana lanet okuyorum.
Yer İmleri