-
HEKTS,20 tl cývarýndan 4 tl cývarýna inmiþ,buna ne oldu böyle üstüne bombamý düþtü,bedelliye gitmiþ iflastan kurtulmak için,vay canýna ülkede saðlam sektör kalmadý önüne gelen batma aþamasýnda,zat ve çevresi uçuyoruzzz diyor devamlý,ingiliz kemal ne yapsýn olmuþ deli tavuk misali,vah ülkemiz vah,sapýklarýn,mafyanýn,yobazlarýn onun arkasýnda durana,kollayana lanet okuyorum.
-
Tekirdað'da cinsel istismara uðrayan Sýla bebeðin teyzesi konuþtu: Bize yalan söyledi
https://www.msn.com/tr-tr/haber/gund...765b70b3&ei=27
Hepinizin Allah belasýný versin,bune yahu,ülke sapýk kaynýyor,valla bunu yazarken içim kan aðlýyor,g.doðu derken olayýn batýdada olmasý ilginç,bir diyanet baþkaný 6 yaþ normal diyorsa evlilik için,ilk oradan baþlanmasý lazým infazýn.
-
-

Originally Posted by
3520
Yanýndaki oyuncuda gaz veriyor,ama vatandaþlar ona katýlmýyor,acaba akýllandýmý bu balýk hafýzalýlar ?göreceðiz önümüzdeki seçimde.
-
Fed faiz oranýnda 50 baz puan indirime gitti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Fed, bu yýl 50 baz puan daha indirimi bekliyor
Fed: Son göstergeler ekonomik faaliyetlerin güçlü bir hýzla geniþlemeye devam ettiðini göstermektedir
Fed: Ýstihdam artýþý yavaþlamýþtýr ve iþsizlik oraný yükselmekle birlikte düþük seyretmektedir
Fed:
-Enflasyon, Komite'nin yüzde 2'lik hedefine doðru daha fazla ilerleme kaydetmiþtir ancak bir miktar yüksek seyretmektedir
-Komite, enflasyonun yüzde 2'ye doðru sürdürülebilir bir þekilde ilerlediðine dair daha fazla güven kazandý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Faiz kararý 1’e karþý 11 oyla alýndý
-
Fed/Powell:
- FOMC üyeleri fiyat istikrarýný ve tam istihdamý saðlamaya odaklý olmaya devam ediyorlar
- Ekonominin gücünü devam ettirmeye baðlýyýz
Fed/Powell: Ýþ gücü piyasasý enflasyon baskýlarýný bir kaynaðý deðil
Fed/Powell: Enflasyon geriledi ancak hala hedefimizin üzerinde
Fed/Powell: Ýþsizlik oraný biraz yukarý gitti. ama hala düþük
Fed/Powell: Bizim birincil odaðýmýz enflasyonu aþaðý getirmek
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri