Sayfa 142/413 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 3300 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Bakan Şimşek : 2025 sonunda enflasyonu %20’nin altına indireceğimizi inanıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,335
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Şimşek : 2025 sonunda enflasyonu %20’nin altına indireceğimizi inanıyoruz
    Halkı sömürerek ,hırsızlıklamı,hep ayni nakarat,paradan,yatırımdan haber versin,en önemlisi yargı bağımsızlığı,gevur bile gelmiyor sizde adalet yok diye,şu aralar niyetlerini iyice belli ettiler devamlı Atatürke ve ilkelerine saldırıyorlar,başta anayasa mahkemesi ve ilk 4 madde,korkudan yok öyle şey diyorlar,ama domuz bağcısı hizbullah öyle demiyor aleni söylüyor,yaslansınlar Atatürk ilkelerine peşinden hücum etsinler Atatürkçü halka,çok zor sonları benim kanımca dar ağacı,şimdi olmazsa ileride muhakkak olur,siyasal islamı çıkartan ABD devamlı bastırıyor onlarda uygulama peşinde,neyse asabım bozuluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,335
    Siyasal islam ABD eseridir

20. yüzyıl İslamcılığının merkezi ve önemli isimleri arasında Seyyid Raşid Rıza , Hasan el-Benna ( Müslüman Kardeşler'in kurucusu), Seyyid Kutub , Ebul A'la Mevdudi , Ruhullah Humeyni (İran İslam Cumhuriyeti'nin kurucusu), Hasan el-Turabi yer almaktadır.

Ekşiden alıntıdır ve doğrudur.

Beyinleri arap hayranlığıyla yıkanmış bir müslüman türü.

onlar için tek dil arapça.
    tek ümmet araplar.
    tek amaçları, yaşadıkları toprakları rezil ortadoğu bataklığına çevirmektir.
    bir tepki mi verilecek? bunlar ancak iktidarın (günümüz için söz konusu)- küresel güçlerin maşası siyasal islamcı partilerin tepki verdikleri olaylara karşı eylem düzenlerler, mücahitlik yaparlar.

kuranı arap gibi okumayanı, islamı arap gibi yaşamayanı, arap gibi giyinmeyeni müslüman saymazlar.

bir de iki yüzlüdürler.

gavurlar tarafından azerbaycan'da, doğu türkistan'da, afganistan'da vb yerlerde müslümanlar katledilir, sürülür, zulme uğrar ama bunlardan ses seda çıkmaz çünkü buralarda yaşayanlar arap olmadığı için ve ağababalarının oralarda rantiyesi olmadığı için oralarda yaşanan zulümler görmezden gelebilecek vicdana sahiptirler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,335
    Borsa bugün pirimli,çok düştüğünden yarınki fed için pozisyonmu alıyor acep

Narin cinayeti soruşturmasında Yenge Hediye Güran'ın 'kasten öldürmeye iştirak' suçlamasıyla kuvvetli suç şüphesiyle tutuklanması istenerek mahkemeye sevk edildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,335
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Narin cinayeti soruşturmasında Yenge Hediye Güran'ın 'kasten öldürmeye iştirak' suçlamasıyla kuvvetli suç şüphesiyle tutuklanması istenerek mahkemeye sevk edildi.
    Pislik köyde deştikçe devamlı irinler çıkıyor yeniden,köyü tamemen yakmak lazım çocukları uzaklaştırarak.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Pislik köyde deştikçe devamlı irinler çıkıyor yeniden,köyü tamemen yakmak lazım çocukları uzaklaştırarak.
    Gerçekten ne enteresan şeyler olmuş köyde ..

Sayfa 142/413 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •