Originally Posted by
refaba
Düyada emperyalist faþist kapitalist aç gözlü köpekler kendinden güçsüz dünya ülkelerine saldýrýrken rusya,çin vs dahil,dünya sisteminde olan anormalliklerin farkýnda deðil,bok bulurlar daha dünya gibi bir gezegeni,geçmiþtende ders almýyorlar,aynen kurandada belirtiyor geçmiþ,demekki kuranýn manasýný bilmiyorlar,hristiyanlarda bilmiyor incili,zaten bu dinin geçmiþini vatikan saklýyor,neyse kuranda geçen þu,melekler insanýn yaratýlýþýna karþý çýkýyorlar,ne gereð var yeryüzünde kan dökücü devamlý kargaþa çýkartacak bir ýrkmý türetmeye çalýþýyorsun deniliyor yaratýcýya,oda ben bilirim ne yapacaðýmý der,iþte burasý mühim ben ne yapacaðýmý bilirim !!!,benim dinlen ilgim yok,sadece yazý türü ilginç olanlar beni ilgilendirir,bunu belirten her kimse geçmiþi çok iyi biliiyor,geçmiþte olanlarý gördük,dünyamýz 4 evre geçirdi felaketler zinciri olarak,çoðu tanrý cezalandýrdý der geçer,o öyle deðil,kuantum mekaniðinde evrenim oluþum nedenlerinde var oluþumdan dolayý evrende herzaman olaðan durumlar vardýr,yani yaþadýðýmýz dünyada evrende olduðu için oda aynen evren gibi bir oluþum içindedir,bilim adamlarý bile belirtiyor gelecek olan felaketlerden,tanrýya havale etmek basitliktir,sen bilimselliðe aðýrlýk verip çare peþine düþmen lazým geçmiþten ders alarak,þu anda dünyamýzýn sisteminde anormallikler mevcut,ama bu yukarýda belirttiðim ülkeler para hýrsý için gözünü karartmýþ,benim tahminime göre yer altýnda yani magma tabakasýnda bir anormallikler mevcut+güneþtede var ayni durum yani geliyorum diyor tehlike,biz hala kan dökme peþindeyiz,bilimde çok gerideyiz dünya insaný olarak,geçmiþteki antik yapýlarýn yapýlýþ sýrlarýný bile bilmiyoruz hala,sembollerde belirtilenleri çözmüþ deðiliz,iþin içinden ilkel insanlar ne olacak der içinden çýkarýz,alooo,dünya 14.5 milyar yaþýnda,evrende 14 miyar yaþýnda,bu zaman zarfýnda ne oldu ?üstelik hala fosil yakýtlarlan çalýþan araçlar üretiyoruz,petrolü ve diðer madenleri rant uðruna iþliyoruz,çok güçlü silahlar yapýyoruz,ne için,bencillik için benden büyüðü yok diye,dinlerde öyle,çoðu savaþlar din uðruna yapýldý,yani dinide kullanmýþýz...son söz tehlike çok büyük önlem almak lazým afetlere karþý !!!
Yer Ýmleri