“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cinayetle ilgili haberleri okudukça sinirlerim artýk dayanmýyor, dayanamýyor...
Bir olayý çözemediler...
Nasýl bir yapý ve uzantýsý varsa ( siyasi mi, aþiret mi, organize mi ) üstesinden gelinemedi daha...
Dehþet iddialar, asýlsýz ihbarlar, yanlýþ yönlendirmeler... Var da var, ne ararsan var...
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Bir sorum olacak.2 farklý bnkadaki yatýrým hesabýndan cüzi olanýný iptal etmek istiyorum.bu durumda ne yapmam lazým.figer hesaba hisseleri virman mi yapacaðým.bilgi paylaþýrsanýz çok sevinirim.
Virman ayný bankanýn þubeleri arasýnda oluyor diye biliyorum. Baþka banka olunca ne olduðunu anca hesabý kapatmak istediðiniz bankadan öðrenebilirsiniz. Tahminen ky olunca satýp çýkmanýz gerekecek. Yanlýþ yönlendirme olmasýn.
HEKTS,20 tl cývarýndan 4 tl cývarýna inmiþ,buna ne oldu böyle üstüne bombamý düþtü,bedelliye gitmiþ iflastan kurtulmak için,vay canýna ülkede saðlam sektör kalmadý önüne gelen batma aþamasýnda,zat ve çevresi uçuyoruzzz diyor devamlý,ingiliz kemal ne yapsýn olmuþ deli tavuk misali,vah ülkemiz vah,sapýklarýn,mafyanýn,yobazlarýn onun arkasýnda durana,kollayana lanet okuyorum.
Yer Ýmleri