Sayfa 144/652 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. geçmişte takip ettiğim bir hisseydi ama uzun süredir takip etmiyorduk....başka hisseler ile ilgilenmekten buna zaman ayıramadık...bence piyasanın kurtları bu hissenin farkına varırsa ??? vede patron da artık engel olmazsa ??? vede piyasa da çok bozulmazsa ??? hisse çıkış yapacaktır....

tüm bu bilinmeyenlere rağmen benim düşünce hala pozitiftir....çıkacağına inanıyorum...benim düşüncelerim bunlardır dostlar...umarım tüm ky dostlar kazanırlar....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. dün akşam ciddi iyi gelen 2 tane bilanço vardı...
    her ikiside uzun süredir fiyatları baskı altında olan hisseler..
    kutpo ve gents..
    gents fiyata göre daha iskontolu ama kutpo da gayet iyi açıklmaşıtı...
    kutpo %6 gibi açtı... şuan %13 lerde..
    gents ise %9 artıda..
    burada olaya malın sahibi devreye giriyor...
    ne yazıkki malın sahibi karaktersiz olunca bu hisse %3 artı kapatır ancak...
    yarın da onu verir... başladığı yere gelir..

ne yazıkki...

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yok eğer bundan sonraki çeyreklerde tıpkı bu gelen çeyrek gibi 18 milyon kar getirecekse ?? o vakit fk sı 10 olacak şekilde bir hesap yaptığımızda olması gereken değer şudur : 18*4=52 milyon tl yıllık gelir *10=520 milyon tl olması gereken değer.../110 milyon tl ödenmiş sermayesi =4,7 tl olması gereken fiyattır...

biz gene de fk sını 10 değil de 8 olarak alacak olursak o vakit de değer şöyle olur : 52*8=416 /110 =3,78 tl...olur...
    Hadi bakalım köşeyi döndünüz o zaman sizin hesapların yarı fiyatına bile 1.60 ortalama ile 800.000 lot var satışta. Topla toplayabildiğin kadar.
    He tabi piyasa göçmezse , patron satmazsa , patron başka şirkete kar aktarmazsa , bu çeyreğe özel yüklü bir siparişten dolayı bu kar gelmediyse , düşük dolarla aldığı hammadeden dolayı bu çeyreklik kar artmadiysa , herkes alır da kimse satmazsa , dayının biri koltuk atarsa vs. off ne çok bilinmeyen var. En gerçeği tahtada fiyat 1.55 .
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    Hadi bakalım köşeyi döndünüz o zaman sizin hesapların yarı fiyatına bile 1.60 ortalama ile 800.000 lot var satışta. Topla toplayabildiğin kadar.
    He tabi piyasa göçmezse , patron satmazsa , patron başka şirkete kar aktarmazsa , bu çeyreğe özel yüklü bir siparişten dolayı bu kar gelmediyse , düşük dolarla aldığı hammadeden dolayı bu çeyreklik kar artmadiysa , herkes alır da kimse satmazsa , dayının biri koltuk atarsa vs. off ne çok bilinmeyen var. En gerçeği tahtada fiyat 1.55 .
    evet dostum çok bilinmeyen var...patron un da istemesi şart gibi...önünü tıkamazlarsa hisse güzel....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Bir bilene sormak lazım...borsada kural şu mu:bir hisse eninde sonunda hakettiği değeri bulur...bu kural gentas için geçerli midir

6. 1,59 günlük olarak bu güne kadar kapattığı en yüksek fiyat...gördüğü en yüksek fiyat ise 1,64...şu anda bu iki nokta güçlü dirençlerdir...buralar aşılır mı bilemem...???aşırlırsa o vakit diğer hedefler söz konusu olabilir...

7.  Alıntı Originally Posted by andezit Yazıyı Oku
    Bir bilene sormak lazım...borsada kural şu mu:bir hisse eninde sonunda hakettiği değeri bulur...bu kural gentas için geçerli midir
    engel olan özel birisi varsa ve bu engel bir şekilde kalkarsa bu kural hemen hemen her hissede gerçekleşir...ama kalkamazsa o vakit bir şey diyemem...

8. Eğer bu kar rakamları sürekli bu şekilde gelecekse veya yakın rakamlar.gelecekse isterse patron tüm hisseleri satış yapsın hisse yerinde duramaz. Ancak hissede sürekli baskı var. Satışlar var. Son çeyrek karını ellerindeki hisseleri satmak için yüksek göstermiş de olabilirler

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 144/652 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •