Sayfa 144/215 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194 ... SonSon
Arama sonucu : 1716 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: METUR - Blume Metal Kimya

1.  Alıntı Originally Posted by magnefito Yazıyı Oku
    Sahipleri satmalarına rağmen orta kısımdaki halk ziraat vakıf ak kısmında aksine düşüş var. Buda gösteriyor ki hisse tamamen gurubun elinde. sadece gedik ve yapıda artış bulunuyor birazda citi ye virman yapmışlar. Diğer kesimlerin hepsi al gülüm ver gülümle birbirlerine hisse devredip araya alabildiklerine de satmışlar. İsterlerse çıkar mı çıkar ama çok zor gözüküyor. Kemikleşmiş bir yapı var zannederim kimse de girmeye cesaret edemiyor. Giren satmaya kalksa almıyorlar alayım dese satmıyacaklardır. Yalnız perşembe günü 2,26 ya ve 2,31 konan 1 milyon lotluk alımlar patronun satması içindi. çünkü kademeler ilk defa dolduruldu. Patronla anlaşılmış olduğu veya bu satışın beklendiğini gösteriyor. cuma günü ise 2,40 üstüne alım lotları yine kondu ve satış gerçekleşti. Bilerek alt kademeleri çok alımla doldurup müşteri çekiyorlar. Sonra hızlıca geri dönüp önce kendi alış kademelerine sonrada alıma girenlerin alışlarını karşılıyorlar. iş bankası ve info yu katalizör gibi kullanıyorlar. Hisseyi zilediğimde bende bıraktığı izlenim bu. Normaliyle 2,30 üstüne atması lazım derim ama bu hissede çok zor. Atarsa ve yükselirse içinde kimseyi bırakmayacaklar gibi. Kısa mesafe koşucusu gibi düşünün. Hah şimdi koptu gidiyor derken olayı bitiriyorlar. Pazartesi dediğim gibi normaliyle 2,30 üstüne atar demek isterdim ama hisseleri toplamak için muhtemel aşağı sürerler. Nerede durur bilinmez. Gönlümüz çıkmasından yana. Herkese hayırlısı olsun. Özellikle 2,40 üzeri alan arkadaşlara kolaylık versin. Esas sıkıştırmak istedikleri zannederim onlar.
    Hisse ile ilgili paylasımlariniz..ozelliklede alış satış ve kademeler..Katkılarınız ve izlenimleriniz için tesekkurler sayin magnefito..mantıkli ve faydalı buluyorum kendi adıma..
    Bu arada düşuncem ; 2.10 ve 2.06 güclu destekleri alim icın uygun seviyeler olup..( 1.95 lere sarkarsa o daha güzel olurki )orta ve uzun vadede herseye ragmen ! Iyi getiriler saglayacaktir..Tabi normal sartlarda bu düşuncem..kuresel bir riskle karsılasilmadigi muddetce ! Biz izliyoruz tabiki..pozisyonumuz degismedi..ytd

2. METUR la iki taraflı da ! ilgili olabilecegini dusündügüm 2 haberden alinti :
    1.si TURISTIK ISLETMELERE DESTEK KREDISI
    Cirolarina gore farkli kredi limiti...1 milyondan 20 milyona kadar 36 ay vadeli % 7.5 faizli 6 aya kadar odemesiz turizm isletme kredisi..
    Adamlar 1milyon kazanmak icin yapmadiklari hokkabazlik cambazlik..kalleslik hilekarlik..haram..zalimlik kalmadi. Buyursunlar devlet bunların hicbirini yapmadan ! kendilerine sunuyor..kriterleri yerine getirip alsinlar evet..ve de bu devlete dua etsinler !..
    2.si ise yerli ve yenilenebilir enerjide bu yil SON 20 YILIN REKORUNUN KIRILDIGI
    Evet nisan ayinda aylık bazda bu rekorun kirildigı ve 2020 yilinin yerli ve yenilenebilir enerjide rekorlarin yili oldugu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi tarafindan aciklandi..
    Allah her yerden yagdıriyor METUR a..Biri olmazsa öbürü..bal tutan parmagini yalar demisler..Ne yapalim bizde beklemeye devam ederiz metur da..vaktimiz çok bizim...ytd

Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    Hisse ile ilgili paylasımlariniz..ozelliklede alış satış ve kademeler..Katkılarınız ve izlenimleriniz için tesekkurler sayin magnefito..mantıkli ve faydalı buluyorum kendi adıma..
    Bu arada düşuncem ; 2.10 ve 2.06 güclu destekleri alim icın uygun seviyeler olup..( 1.95 lere sarkarsa o daha güzel olurki )orta ve uzun vadede herseye ragmen ! Iyi getiriler saglayacaktir..Tabi normal sartlarda bu düşuncem..kuresel bir riskle karsılasilmadigi muddetce ! Biz izliyoruz tabiki..pozisyonumuz degismedi..ytd
    2 nin altını zorlayacaklarını düşünüyorum. Düşündüklerim tutmuyor bu hissede buda diğer durum. çıkmaz derken yukarı yaptılar bir anda.2,10 kritik seviyeden kapattılar ama adamlar gıcıklığına 2,09 daki 300 bine verdiler. Onun için bu hissede değil her hissede şurası tutar burası tutar demiyorum para tekniği bozar diyenlerdenim. Destek denilen şeylerinde satış amaçlı kullanıldığını, direnç denilen olayın ise, hisse toplamak için kullanıldığını anladım şu yirmi yılda. Gelelim meturda olana. Hazır ky.nın psikolojisini bozmuşlar zaten, herkesin eli satış butonunda olucaktır yarın. ilk 30 dakikada ky. hisseden kurtulmaya çalışacaktır. Buna oynayacaklar. 2,10 seviyesini bellettiler millete. 2,08 veya daha aşağı bir kademeden açıp sürü halinde milleti satışa kanalize edebilirler. Benim öngörümde budur. Yada adam gibi 2,25 üstüne kadar satışları toplar ve yoluna devam etmesi gerek diyeceğim ama ne olur yarın yaşayıp görücez.

İkinci taban gelebilir gibi duruyor bugün.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by magnefito Yazıyı Oku
    İkinci taban gelebilir gibi duruyor bugün.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biraz dinlenip yoluna devam edecektir.. Gergin enerjisini bosaltti ! Hemde daha güclü daha rahat..daha emin bir sekilde..ytd

6.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    Biraz dinlenip yoluna devam edecektir.. Gergin enerjisini bosaltti ! Hemde daha güclü daha rahat..daha emin bir sekilde..ytd
    Herşey bir yatırım haberine bakar.
    Asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir.
    Foruma yeni üye olmuş, bende hisse yok ama sizi uyarıyorum deyip ısrarla hisse aldırmaya ve sattırmaya çalışanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.

7.  Alıntı Originally Posted by zarbo Yazıyı Oku
    Herşey bir yatırım haberine bakar.
    Aynen kardesim..bir yatırım , ortaklık , kredi , yapılanma , satın alma...bu sirket cok seye gebe...ben kendi adima iyimserim..yeterki yonetim biraz daha aktif cesur durüst ve iyi niyetli olsun !...ytd

8.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    Aynen kardesim..bir yatırım , ortaklık , kredi , yapılanma , satın alma...bu sirket cok seye gebe...ben kendi adima iyimserim..yeterki yonetim biraz daha aktif cesur durüst ve iyi niyetli olsun !...ytd
    bunlar adam olsa yeminle yıllarını bunlara vermiş sırf cimşit kardeşim için kağıdı çıkartırlar .....çookk emek verdi ben vazgeçtim hala kardeşim ilk günkünden daha istekli beklentili ümitli tebrikler kardeşim inşallah herşey gönlüne göre olur inşallah...

Sayfa 144/215 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •