Adamlarda ayar yok satarken de alırken de
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlarda ayar yok satarken de alırken de
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piskolojik harp var 1 tl etmeyen senedi 8 tl çıkartıp algı olsuturup istedigi fiyatan veriyor onun adı galip kitler adama anlamasssınız ytd degil asla
Kardeş goodyer bedelsizinden hisse düşmeye başlayıp orada insanlar zarar etmeye başladığında da oraya dadanıp zarar edenlerle habire dalga geçip duruyordun sen bu forumlarda zarar eden senetleri takip ederek oralarda yüzlerce hissedar aracılığıyla kendine kötü laf ettirerek zevk mi alıyorsun. Burada bir kişinin bile sana sövdüğünü var saysan bile nasıl rahat ediyorsun.Kısacası birçok topikte bunu yapıyorsun ve çok kalitesizsin. Ayrıca bende şuan bu hisse yok.Canımın yandığı bir durumda yok ama kalitesizliğine dikkat çekmek istedim.
emek denen zavallı adam bir kere goodyear bölünmeden önce 106 tl den bölüncek diyen benim hesaplıyanda benim sen nerden türedin sen spegin elemanımsın haaa millet 4000 tl olacak derken biz orada ne olacagını anllattık ne oldu gazlayanlar elindeki senetleri sattı gitti bir kere galip avgoy 8 tlden 0.40 kuruş yapan adam mepet 13 tlden 1.50 avtru 4.20 den 1tl yapmışttı daha önce tanımıyorsan oynama aha kitler sanada gecer))
Goody bugun 4 un uzerinde. Ne oldu senin hesap çöp. Bide utanmadan yazıyor iyi bi sey yapmış gibi.
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lan asıl zavallı ben diyorum ki insanlar zarar edince dalga geçer gibi yorumlar yaparak kendinize bolca hayır duası yaptırmayın.Sen diyorsun hisse şöyle oldu böyle oldu benim dediğim oldu.Yazın ne yazarsanız yazın ama sertan06 gibi kalitesiz olmayın insanların zararlarıyla alay etmeyin diyorum.Yoksa benim yazımda goodyear şuraya geldi buraya geldi diye birşeymi var.Avtur hakkında bir yorumum mu var.Anlama güçlüğü çekiyorsun.İnsanların zararlarıyla alay etmeyin diyen birine laf yetiştirmek midir zavallılık yoksa alay eden birini savunmak mıdır?
Preo_P2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : emek; 30-05-2017 saat: 13:39.
Lan sertan yavşağı ******git lan bu topicten itin eniği ona buna sataşma
Yer İmleri