Sayfa 144/1005 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Viop LXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Hepsinin sırası var.Adamlar daha ŞAMA yerleşmedi-devleti teslim bile almadı.Kendi aralarındaki küçük ayrılıkları bile çözemediler...

Bunların en azından 2-3 aya ihtiyacı var.

Kan kaybı yaşayan ve kendisi ile uğraşan hastaya, neden evinin duvarını örmüyorsun,denilmez.

AGFANİSTAN için de aynı şeyi söyledik...2 süper güç(RUSYA(1984) VE ABD(2003) tüm barbarlığını orada sergiledi.
    Tüm ülkeyi yıllarca işgal etmek istediler ama KUYRUĞUNU KURTARAN AFGANİSTANDAN kaçtı.

Şimdi o yıkımdan doğan emirlik var.30 yıl işgalden sonra hızla toparlanan.Parası hem dolar hem tl ye karşı değer kazanmış...

Kolay değil, 2 süper güçle yıkılan yeri onarmak ama maşallahı var..hızla dipten dönüyor.

Buradaki afganlar da dönecek..Biz bize kalacağız...

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    darpane milletin eline geçmiş deyorlar.. 7-24 para basar bu akıllılar

Nebati yola cikmis olabilir. İçi kıpır kipirdir..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Fırat in doğusuna girmişler galiba..

Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ABD Senatörü Lindsey Graham, YPG/PKK'ya operasyon yapılması halinde Türkiye'yi yaptırımlarla tehdit etti

-Başkan Trump'ın gözetiminde IŞİD'i yok etmemize yardımcı olan Kürt güçlerinin Türkiye veya Suriye'yi ele geçiren radikal İslamcılar tarafından tehdit edilmesine izin vermemeliyiz.

-Türkiye'nin Suriye'nin kuzeydoğusunda yaşayan farklı gruplarla ilgili meşru endişeleri var. Ancak Türkiye ile Suriye Demokratik Güçleri arasında bir çatışma olursa veya Türkiye Kürt güçlerine saldırırsa, bu Amerika için bir kabus olacak ve IŞİD'in hapishanelerden kaçmasına neden olacaktır.

-Türkiye, Türk çıkarlarını korumak için Suriye'nin kuzeydoğusu ile Türkiye arasında silahsızlandırılmış bir tampon bölgeye sahip olmayı hak ediyor.

-Ancak Türkiye Suriye'deki Kürt güçlerine karşı askeri eylemde bulunursa, bu Amerika'nın çıkarlarını önemli ölçüde tehlikeye atacaktır.

-Geçmişte, Başkan Trump'ın IŞİD'i yok etmesine yardımcı olan Kürt güçlerine karşı askeri operasyonlara girişmeleri halinde Türkiye'yi hedef alan yaptırımlar hazırlamıştım. Bunu iki partinin katılımıyla birlikte tekrar yapmaya hazırım.
    ÖS 3:10 · 9 Ara 2024
    ·
    337,5 B
    Görüntüleme
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Bu Esas denen adamın kaçmasını en çok Abd ,İsrail bir de biz sevinmiştik..Sanırım buyrun Halep i verdik ama Şam da sizin denecek sanıldı...
    Ben de Allah Allah bir terslik var bu işte diye düşünen gruptaydım..
    Bizim dışişleri bugün farkına varmış da İsrail sen ne yapıyorsun demiş...
    Sanırım sevinçli olan gruptan kısa sürede koptuk.

5. Sağlık olsun yaptırım bağışıklığı kazandık. Birşey yapmasak ta yaptirim yapıyorlar. Sınırlar bir temizlensin de..

oyak çimento eksiye geçmek üzere. resmen ders gibi bir gün oldu.

şimdi de felaket haberi bekleyip aşağıdan alıp lot artırma zamanı
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu Esas denen adamın kaçmasını en çok Abd ,İsrail bir de biz sevinmiştik..Sanırım buyrun Halep i verdik ama Şam da sizin denecek sanıldı...
    Ben de Allah Allah bir terslik var bu işte diye düşünen gruptaydım..
    Bizim dışişleri bugün farkına varmış da İsrail sen ne yapıyorsun demiş...
    Sanırım sevinçli olan gruptan kısa sürede koptuk.
    Yok icerde sevinen avellerin kafa yanmaya başladı sorgulamaya basladilar noluyo ya diye
    Onların bi gazını aliyorlar
    Azıcık aklı çalışan herkes cok şüpheli yaklaşıp İsrail in işgale başlayacağını gormustu

8. Şimdi bir seneryoda ben yazayım ozaman mossad iç darbe hikayesi doğruysa , ABD özgür suriye ordusuna yürü dedi bizim desteklediğimiz gruplar onlarda söz sahibi olmak için onlarda bir koldan yürümüş gözüküyorlar.
    Oyun kurucu yine israil esat varken direk bu topraklara girse ses gelir iç karışıklık çıkarıp şama ilerliyor sorarlarsa güvenlik koridoru oluşturuyorum diyor.Şimdi sahayı süslerler askeri argümanlarla esatın elinde kimyasal silah vs onlar birilerinin eline geçmesin vs yürü.
    aynı oyun hamas üzerinden gazzede iç karışıklık çıkarılıp amaç elde edildi burada aynı taktik.
    kuzeyi kahbeler pkk güneyi diğer kahbeler bizede tv de anlatsın şöyle cihat böyle cihat yersen
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 144/1005 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •