Sayfa 145/1006 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Vob 24

1. Borsa bugün melihgökçeği mi fiyatladı)

Elsalla elsalla melihbaşgan el sallla

2.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Eskiden eleme öğrenim içinde yapılıyordu. Örneğin belli not ortalamasının tutturamayanlar fen lisesi ve askeri okul sınavlarına giremiyorDu.

Liseler ikiye ayrılmalı akademik liseler ve meslek liseleri olmak üzere. Kendi alanlarında tercih yapan meslek liselilerde avantaj sağlanmalı.
    Akademik liseler de ise fen türkçe ve sosyal mat. Gibi sınavlardan başarıya göre fakültelere yönlendirme yapılmalı.
    Ha bir de salt para borsa vb konuların dışında hayatı olmayanlara saman bulma, ot yeme adabı vb gibi eğitimlerin verileceği ayrı bir lise de olabilir fazladan..
    doğrusu bu olmalı ama sen bunu ana babaya anlatamazsın işte

yani senin çocugu meslek lisesine yönlendiriyoruz dediğin anda kıyamet kopar

bizde sorun öğrenci sorunu olmaktan çok veli sorunu , herkesin çocuğu ille üniversite biterecek o da yetmez ille falanca meslekten olacak , hiç olmazsa parayla özel üniversiteye yollarım şeklinde paronayak bir bakış açısı mevcut

fransa baba prof anne mühendis olan bir ailenin çocuğunu rahatlıkla meslek lisesine ara eleman olması için yolluyor ana baba nın gıkı çıkmıyor , doğrusu buysa bu şekilde hayata tutunup başarılı olacaksa öyle olsun diyorlar ve zerre kadar da bunu onur meselesi falan yapmıyorlar

bizde böyle yönlendirmeye çalışsan küfür et daha iyi derler

Konumuz eğitim

Boğaziçi mühendisliği kara tahta - tebeşir dışında bir şey görmeden mezun oldum, ne bir laboratuvar, ne bir uygulama, ne bir partner firmada çalışma.

Bizde manzarada içki içiyorduk.

işte sana eğitim kalitesi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Abka dostum selam poz Ne ?
    AYNEN DEVAM......
    başka arkadaşlarda yazmıştı...burada yazınca ya nazar ya negatif enerji...poz. çarpılıyor...

pala unutsun.....

5.  Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    Konumuz eğitim

Boğaziçi mühendisliği kara tahta - tebeşir dışında bir şey görmeden mezun oldum, ne bir laboratuvar, ne bir uygulama, ne bir partner firmada çalışma.

Bizde manzarada içki içiyorduk.

işte sana eğitim kalitesi
    Abi bravo
    Gerçek öz eleştiri
    Eli sıkılcak forumdassin
    Gerçeklerle yuzlesmeyen
    illa ki bi vakit
    Bazı şeyleri tersten görecektir
    Bu bi Murphy kanunudur

ben okurken okul dünyanın en iyi 150. üniversitesiydi

şimdi ilk 500 e giremiyor

bana sorsalardı başlarına ne geleceğini söylerdim

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Abi bravo
    Gerçek öz eleştiri
    Eli sıkılcak forumdassin
    Gerçeklerle yuzlesmeyen
    illa ki bi vakit
    Bazı şeyleri tersten görecektir
    Bu bi Murphy kanunudur

7. Hocam zaten bana sorsalarda orda manzara iyiydi
    Bi de eskiden meydanda futbol oynar doksana takardim hep kaleye kova oktayi kordum bzm okuldandi koftehor itu den
    Bi de basket sahası ve bzm gibi anadolu çocuklarına, ay üssü Alfa gibi gelen gece partileri
    Eskiden de 150. Sırayı bileginin hakkıyla hak ettiğini düşünmüyom
    Ha bzm okulunda aynı şekilde adı var

8. Bugün ki takaslarda yabancı vs hükümet olmış. Yabancı long, hükümet şort..

Takaslarda da görülceği üzere longdakiler günün en yükseklerinden longlamış.. şort tarafı da günün en yükseklerinden..

Long tarafındakiler şort mu kapattı, yoksa yeni poz mu açtı... öteki taraftan fed bilanço küçültcek ve doların düşmesi hayal gibi bir şey..

Ancak ters giden bir şey var. O kadar tera giden şey varken piyasaları almaya kim cüret ediyor?

Sayfa 145/1006 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •