Sayfa 145/186 İlkİlk ... 4595135143144145146147155 ... SonSon
Arama sonucu : 1502 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: ANSGR - Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Kurumsallarla piyasa yatırımcılarının kar tahminleri arasında bir uçurum var neredeyse iki katı kadar bakalım kimin tahmini doğru çıkacak

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Foreks haber anketi Anadolu sigorta 4, çeyrek kar tahmini 2 milyar civarında kaynak iş cep.

2. Yok artik ekmek yok diyor.10/15 tl beklerken 3/5 tk kar ile birakiyorum.cok nazlandi.
    Diger bir suru dusuk kalmis kagit var..sanki 100/150 lik kagitlar bundan iyi..cokmus bir spek tahtanin basina elinda para gucunu kullaniyor
    Basedemeyiz onlarla.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Yok artik ekmek yok diyor.10/15 tl beklerken 3/5 tk kar ile birakiyorum.cok nazlandi.
    Diger bir suru dusuk kalmis kagit var..sanki 100/150 lik kagitlar bundan iyi..cokmus bir spek tahtanin basina elinda para gucunu kullaniyor
    Basedemeyiz onlarla.

Arif bey şansa maliyet düşük temettü verirse alırım düşüş yaşamasın yatay yeterlidir.haftayi iyi kapattı.ytd.

4. Arkadaşlar çocuğa harçlık için satarken elim bi kaç sıfıra fazla gitmiş kusura bakmayın 😃

İyi kapanış yaptı son anda kayıplarını geri aldı.

6. Ben sattimda ondandir.Benim 500/600 lotuma bile tahammul edemiyorlar.Ancak borsada beklenti alinir.Bu kagit 15/20 liralardan geldi buralara.o ara faizlerde yukseliyordu.Gerek dovizde getek tl.de durgunluk donemi .Borsada yeniden atak baslayabilir.Düşük kalmis cok hisse var..Herkese bol sans.

Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Ben sattimda ondandir.Benim 500/600 lotuma bile tahammul edemiyorlar.Ancak borsada beklenti alinir.Bu kagit 15/20 liralardan geldi buralara.o ara faizlerde yukseliyordu.Gerek dovizde getek tl.de durgunluk donemi .Borsada yeniden atak baslayabilir.Düşük kalmis cok hisse var..Herkese bol sans.

Bol şanslar kazancınız daim olsun Anadolu sigorta 26 aralıktan bugüne 1 ayda iyi yükseliş yaşadı grafik çok iyi bence düzeltme yaşaması normal.
    XU100 haftalıkta iyi kapadı yazdıklarınız mantıklı.

XU100 dip seviye 7,200 civarları dip alınırsa bugün kapanış 8,346 benim için meşhur olan 8,100 üstü haftalık kapanış.
    Borsa %15 yükseliş yaşamış zirvesi 8,562 bence zirvesi kolay geçilecektir sebebi defalarca deneyip geçemediği 8,100 den düşüş yaşadığı için önümüzdeki hafta yeni zirve görülebilir borsada tahminim ytd.Daha önce XU100 6,600 tehlikesi vardı unutmamak gerekir ytd.

Sayfa 145/186 İlkİlk ... 4595135143144145146147155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •