Sayfa 145/326 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 2608 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: EUKYO - Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bugun sanki biraz hacim yaptı gibi. Ytd...

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Dün akşam hissesini almışız ama nedir neçidir diye bakayım dedim.arkadaşlar sadece internet sitesine girin.o ne basit bir sayfadır.bizim su tesisatcinin int.sayfası bile daha kaliteli duruyor.dolayisiyla bye

F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Etiyatirim devre kestiğinde dedim bu geri gelir herkesin düşündüğü gibi ama gelmedi o zam eukyo ya girdim gerçi bugün temkinli gitti pazartesi iyi açılış ve yükselişi geçmesini bekliyorum bozmazlarsa nasıl olsa kimsecikler yok bakalım bir gün daha boyle giderse ana baba günü gibi olucak burasi

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4. Pazartesi açılış 1.15 bekliyorum eğer öyle olursa güzel olur

Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Hayırdır yahu 3 günden beri bir allahın kulu yok çok mu korkuldu çökmüş korkuttu galip yada yanlış zamanda yanlış yerdemi girildi yada his uyandırmayan bir hissemi oldu ama pazartesi ve ondan sonraki günler ana baba günü gibibolucak o zaman 1 numara koltuk benim oldu

6. Bu hisseyi zamaninda tasidim. 1.15 acarsa dediginiz olabilir ancak ihtimal vermiyorum bunin sebebi hissese delta denen araci kurum lot yazar siler durur. Bunu hep yapar yarin tekrar düşer bu 1.07 lere kadar benim görüşüm.asla Ytd.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 2 nolu koltuk da benim o halde.Ama bu kaptan otobüsü doldurmadan kalkmaz..Ben teknik açıdan yukarı potansiyeli gördümden girdim içeri.Ha bir de hissenin ölüsü 1.35TL..YANİ FON DEĞERİ

8.  Alıntı Originally Posted by cittaslow Yazıyı Oku
    2 nolu koltuk da benim o halde.Ama bu kaptan otobüsü doldurmadan kalkmaz..Ben teknik açıdan yukarı potansiyeli gördümden girdim içeri.Ha bir de hissenin ölüsü 1.35TL..YANİ FON DEĞERİ
    2 nolu koltugundan memnunmusun?

Sayfa 145/326 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •