Sayfa 145/201 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195 ... SonSon
Arama sonucu : 1606 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: IEYHO - Işıklar Enerji Yapı Holding

1.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    eskiler bilgi verebilir mi coin işini pek bilen biri değilim fakat şirketin %100 iştiraki bu coin. Rıza yıl sonu bilancoyu bunu yükselterek olumlu yönde tabiki de sanal bir fiyatlamayla güzel getirme ihtimali olabilir mi ! coin işinin yasallık ve bilanco etkileme boyutu ne yönde ! halka açıklığı %2.5 yani afaki fiyatlara sürebilir bu coini ! bilançoyu toparlayıp normal pazara geçiş gibi bir niyeti olurmu acaba !

bu coin işinden anlayan varsa bilancoya olası etkisini değerlendirebilirse sevinirim ! mesela 9 aylıkta etkisi ne olmuş !

piyasaya daha önce 1000 bin coin arz etmişlerdi. şimdide 10.000 bin daha sürüyorlar. Piyasada epi topu 11.000 coin olacak. son on bin coin için üç ay süre vermişlerdi. sanırım iki ay kaldı.

şirketleri rehin vererek bulgar bir şirketle 100 bin coin icat ettiler. ABD li bir şirket ile anlaşma yaptılar piyasaya sürmek için. Daha sonra abd li şirket ile yollarımızı ayırdık diye haber verdiler KAP la . daha sonra 1000 coin sürdüler bir Asya ülkesinden. şimdide 10.000 bin coin daha sürüyorlar. bayilere dağıtacaklar. kap verdileri bilgiler bunlar.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    piyasaya daha önce 1000 bin coin arz etmişlerdi. şimdide 10.000 bin daha sürüyorlar. Piyasada epi topu 11.000 coin olacak. son on bin coin için üç ay süre vermişlerdi. sanırım iki ay kaldı.ytd
    sonuç olarak bilancoya etkisi ne yöndeydi 3.çeyrekte ! ben incelemedim hafta sonu ayrıntılı incelemeyi planlıyorum bilancosunu incelediyseniz okumanız ne yönde
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. bu arada nibas ta ki taban serileri son bulmadan baskı kalkmayacak gibi izlenim oluşturuyorlar...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    sonuç olarak bilancoya etkisi ne yöndeydi 3.çeyrekte ! ben incelemedim hafta sonu ayrıntılı incelemeyi planlıyorum bilancosunu incelediyseniz okumanız ne yönde
    Bilançoya etkisi olur ama ,piyasada RIZA'NIN 100 Milyon coinine talep olurmu. bence sorulması gereken soru bu olmalı.ytd

5. Bence Bu şirketin sermayesini düzeltnmeden, geçmiş dönem zararlarını kapatmadan; şirket bir yere gitmez. ytd

6.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Bilançoya etkisi olur ama ,piyasada RIZA'NIN 100 Milyon coinine talep olurmu. bence sorulması gereken soru bu olmalı.ytd
    ben spekülatör gibi düşününce orda kendi sanal talep yaratıp burdaki 550m. luk hisseyi afaki fiyattan pazarlama gibi bir niyette düşünebilir ! illa gerçek talep olması gerekmeyebilir ! spekülatif tahtada önemli olan tahtada ki algıyı yönetmek !

7.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    ben spekülatör gibi düşününce orda kendi sanal talep yaratıp burdaki 550m. luk hisseyi afaki fiyattan pazarlama gibi bir niyette düşünebilir ! illa gerçek talep olması gerekmeyebilir ! spekülatif tahtada önemli olan tahtada ki algıyı yönetmek !
    iş de bütün sorun burada. Alıcı almak için karşıdaki kişiye güvenmesi lazım. alıcı olmazsa istediği kadar sanal talep yaratsın.Bakın üç dört kademedeki mallar milletin gözünü korkutuyor. toplasan 5 milyon lot yapmaz. buradaki yatırımcı buna bile baskı diyorken. 543 milyon hisseyi nasıl satacak.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    iş de bütün sorun burada. Alıcı almak için karşıdaki kişiye güvenmesi lazım. alıcı olmazsa istediği kadar sanal talep yaratsın.Bakın üç dört kademedeki mallar milletin gözünü korkutuyor. toplasan 5 milyon lot yapmaz. buradaki yatırımcı buna bile baskı diyorken. 543 milyon hisseyi nasıl satacak.ytd
    anladım orasını da ben coini satıp satmaması gerçek talep yapıp yapmamasında şirkete reel para sokup sokmamasında değilim ! sanal da olsa talep ieyho nun spekülasyonu için bilancoya yansıtma egiliminin olup olmayacağındayım ! mevzuya reel fianans olarak değil spekülatif bazda bak !

spekülatif tahtaya reel gözle bakılmaz...olumluya da olumsuzada hayal dünyası olarak bakmak lazım ! sonuçta adamlar hayal alıp satıyor !!!

bunu galip tahtalarında çok yapar ! yan tahtalardan yapılan pay alım satımlarıyla bilançoyu eksi yada artı yazdırır ! gerçek faaliyet kaarı yada zararına kimse bakmaz bilançoda çünkü yansıyan sonuç sanal dır !

Sayfa 145/201 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •