...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
iş de bütün sorun burada. Alıcı almak için karşıdaki kişiye güvenmesi lazım. alıcı olmazsa istediği kadar sanal talep yaratsın.Bakın üç dört kademedeki mallar milletin gözünü korkutuyor. toplasan 5 milyon lot yapmaz. buradaki yatırımcı buna bile baskı diyorken. 543 milyon hisseyi nasıl satacak.ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
anladım orasını da ben coini satıp satmaması gerçek talep yapıp yapmamasında şirkete reel para sokup sokmamasında değilim ! sanal da olsa talep ieyho nun spekülasyonu için bilancoya yansıtma egiliminin olup olmayacağındayım ! mevzuya reel fianans olarak değil spekülatif bazda bak !
spekülatif tahtaya reel gözle bakılmaz...olumluya da olumsuzada hayal dünyası olarak bakmak lazım ! sonuçta adamlar hayal alıp satıyor !!!
bunu galip tahtalarında çok yapar ! yan tahtalardan yapılan pay alım satımlarıyla bilançoyu eksi yada artı yazdırır ! gerçek faaliyet kaarı yada zararına kimse bakmaz bilançoda çünkü yansıyan sonuç sanal dır !
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Bağlı ortaklığımız Işıklar İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesinde gerçekleştirilen % 100 bağlı ortaklığı Işıklar Park Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. ile ‘'Kolay Birleşme'' işlemi 17.12.2020 tarihinde tescil edilmiştir. Böylelikle, Işıklar Park Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. tasfiyesiz infisah etmiştir.
Saygılarımızla,
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Yer İmleri