Birde moda olmuþ,"KAÐIDI BASKILIYORLARMIÞ" paranýn önünde hangi ðüç durmuþ ki rýza duracak 4.200.000.000 hissesi olan , bazen kademelri 3 milyon beþ milyon olan garantiye niye kimse baský kuramýyorda, kýytýrýk 543 milyon hissesi olan ieyho ya baský kuruyorlar. çünkü ederi yok alýcýsý yok. baský diye millet kendini teselli ediyor. karlý þirketlere kimse baský kuramýyor. ama Rýzanýn coini var demi. evet evet bu yüzden güçleri yetmiyor olabilir. bu coin çokmu güçlü ki...ytd
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
Zaman problemi yok çok þükür ama bir planým var ....nasip olursa , zaman olayýný kökten çözmüþ olacaðým.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
ilk baþlarda bende böyle sýkýntýlý günler yaþadým. yarýn ne olacak. düþerse nereye düþer diye. bazen uykularým kaçýyordu.kaybettiðim parayý hesaplýyor, keþke diyordum. keþke þu ihtiyacýmý görseydim diye. sonra 0.20 düþünce alýþtým. þimdi hiç umurumda deðil düþþmüþ çýkmýþ. sadece dejavu oluyor. artýk no sýkýntý. ieyho binasý þirketin önüne heykelimi diktireceðim. en uzun yatýrýmcý diye. kimbilir belkide bi kitap vardý ,Guinness Rekorlar Kitabý onun içine yazarlar adýmý.ytd
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
Syn, realiter on bir yýl dile kolay Allah hayýrlý kazançlar versin Ýnþallah... izleyelim ... ben bu kaðýtta uzuncuyum ama kafamýn rahat etmesi için lot azaltýp Geri kalaný ise maliyetten dolayý artýk önemsemeyeceðim için yýllarca taþýyabileceðim.. Bu bir plan tutar tutmaz orasý kýsmet.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
Yer Ýmleri