güzellll :D
Biraz daha salsın aşağı bak nasıl giriyorsun. Bunu satıp borsada prim yapmamış başka hisse alayım desen öyle bir hisse yok [emoji85]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ben ne aldımsa düşüyor sıkıntı sanırım bende bu hisseyi de 10,36 dan aldım hangi hisseden çıktımsa hisse uçuyor ASuzudan dün çıkmıştım asla yatırım tavsiyesi değildir
('' AVCININ TUZAĞA ATTIĞI YEM ONUN CÖMERTLİĞİNİ GÖSTERMEZ..'')
bize yine hasret bize yine esmer günler var.Zorlu en sağlam şirketi kaktıra kaktıra gidiyor.
Şahsi kanaatim , emeklilik fonlarına devrettikleri pozisyonları yerine koyarken , bir yandan piyasaya kaptırdıkları pozisyonlarıda silkeleyerek alma peşindeler... Bugün de satanları 2 gün sonra bakacağız ve tahminimce yine satış yapanlar emeklilik fonları çıkacaktır . tahminim bu yönde.... Yani senet olgunlaşmaya başladı. bu tip hareketler pozisyon alma gibi görünüyor.... Takaslara bakarsanız bir dolu karışık kurumlar var.... SPEK profesyonelce dağıtıyor aldığı pozisyonları.... Yani piyasada bu kadar ilgi olduğunu sanmıyorum ....
Hamd olsun bugün piyasanın ilk gününde güzel hareketler yakaladım. umarım 2018 bu şekilde güzel geçer... Vesbede bugün 9.90 ortalama kaptırdığım pozisyonları döndüm 10.16 dan yerine koydum. arbitrajda bugün spek kazandı.... ama ben diğer senetlerde fazlasıyla çıkardım bunu .... VESTL almıştım 7.70 den ama 8.20 den vererek aptallık ettim... Basıp kopardılar gitti....
Eur/usd paritesi 1.2050 lerde seyrediyor ve bu ihracat yapan ve Eur olarak ödeme alan Türk ihracatçılar için avantaj.... Parite lehimize gidiyor.... 1.21 leri kırarsa 1.26 ları test edecek gibi görünüyor ki , Forex de USD long pozisyonlarını patlatmak için , bunu deneyeceklere benziyorlar.... bu da bizim için avantaj.... Bakalım bilançoda yine patron bize sürpriz yapacak mı , bekleyip göreceğiz.....
--------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir....
Yer İmleri