Sayfa 145/540 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. bilanço geldiğinden beridir sürekli çıkıp sonradan iniyordu....bu gün ilk defa 14,00 ın üzerine çıkıp orada güçlü durabiliyor..şu anda 14,18 fiyatında görünüyor...en yüksek 14,26 yı görmüştü...buda günün en yükseğine yakın bir kapanış yapma isteğinde görünüyor...böyle güçlü durması hisseye güven geliyor...alıcıların aynı zamanda iştahlı olduğunu da gösteriyor...bu günkü kapanış yarın da hissenin çıkmak istediğini gösteriyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. deepların bu paylaşımı çok ilginç...

Şirketin yönetimi ile ilgili herhangi bir şüphem yoktur.
    2017 için beklentim kar rakamı 70-100.000.000 tl.dir 2017 yılı ilk çeyrek karı 15.000.000 üzeri olan rakamlar bu öngörümü des
    2018 için beklentim kar rakamı 150-250.000.000 tl.dir - tekler ama ilk çeyrek rakamı 25 ve üzeri gelirse 2018 beklentimin
    2019 için beklentim kar rakamı 300-500.000.000 tl.dir gerçekleşmesi demek olur.unutmayın patronların hedefi dünyada ilk
    2020 için beklentim kar rakamı 800.000.000 tl.dir 5 e girmek cironun milyar $ olmasıdır. 1 mil.$ lık ciro demek %20 net kar demekdir.şirket bu arge destekli gelişimini devam ettirirse ki öylede görünüyor, çok daha yüksek cirolar gerçekleşir.
    unutmayın her koyun kendi bacağından asılır, asla yatırım tavsiyesi değildir
    .[/B]

2017 hedefi tutacak görünüyor....eğer 2018 kar hedefi olan 150-250 milyon da gerçekleşirse bu hisse çok agresif çıkar...bu mümkünmüdür bilemiyorum...ama 2017 tahmini doğru çıkan deeplara değer vermek gerekiyor...en azından kulak arkası etmemek gerekiyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. istediğin için bir kaçını paylaşıyorum

deeplara68 09.Ağustos.2017, 18:25 bistte.net

Arkadaşlar hangi satışa konu olan 7.500.000 lot ? şaka şaka tabii ki halka açık her lot satılık, DEĞERİNİ VERENE
    Açıklamalar bu yönde doğru ama dediğim gibi, yurt içi 1 fab. yapılan 2 fab. % 30 iç piyasa hakimiyeti ve cezayirde ki beton köşk fab. ile Bozat = 9.17 $
    yurtiçi 3 fab(siz söyleyin 2 fab. ) %60 hakimiyet , endonezya fab., yenilenmiş CEZAYİR, ARGE MER., bozat, sertifikalar ve patentler ( sadece trafolar değil, dev mobil trafo+ katener sistemler+ çöl şar, yaglı trafolar , sismik vs. vs ) = $
    cevabını bilançoları görmeden , büyüme onayı gelmeden vermeyin.

-Kurumsal yatırımcılar neden daha sıkı alımlar yapmıyor?
    -hangi kurumsal yatırımcılar,
    bu piyasanın kalbi işyatırımdır, adamlar 2.5 senedir toplam 10 aracı kurumla işlem yapıyorlar kolay mı aralarına girmek, bugün olmazsa yarın birbirinize işiniz düşer, KOLAY MI !... ONAY ALMADAN ALIM YAPAMAZSIN: ÇARŞAMBA BUNLAR KONUŞULACAK......

-Bu da 1 lira temettü demek.
    -% 5 + - olur.net ten bahsediyoruz.( aile ve yönetimin aldığı karara uygun olarak) sermaye artışı yapılmadığı zamanlarda % 50 temettü olarak dağıtılacak.

-hisse mi sığ yoksa
    - keşke olsa , piyasa da hisse yok gerçek dolaşımda (ufak yatırımcı) --------- lot yok.

-bu karlılığın kısa sürede doyuma ulaşacağı ve önimüzdeki senelerde böyle agresif büyümesinin zor olacağını mı
    düşünüyorlar.
    -tam tersi hızlanarak büyüyecek, bunun herkes farkında , hedef 2023 için 1 milyar $ , sonrası için ilk 3 yani yıllık 2-2,5 milyar $

4. adnanadnan arkadaştan ben rica etmiştim dostlar...deeplar arkadaş bu şirketi çok iyi tanıyor..onun paylaşımlarının burada da olması bence iyidir...aslında kendisini burada görmek isterdik...ama gelmeyince mecbur böyle devam edecek...

5. Keko burda olduğuna göre para burada...merak ettik Klgyo ne yaptın bıraktın mı? Bayağı senle uğraşiyorlardı...

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by metamorfoz100 Yazıyı Oku
    Keko burda olduğuna göre para burada...merak ettik Klgyo ne yaptın bıraktın mı? Bayağı senle uğraşiyorlardı...

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şu anda sermayemin %40 ile uluse deyim..patron tehlikeli bu yüzden de her daim temkinli olmaya çalışacam...kalan sermayem ile de şu anda nakitteyim...ama uygun yerden yakalayınca kilergyo ya da giriyorum...üç defadır 4,60 lardan alıp 5,00 ın üzerinde satma fırsatı verdi...tekrar olursa yok demem...

topikte benim ile çok uğraşanlar oldu ama uğraşanların hepsi kırmızı kart görüp oyun dışında kaldılar..son bir haftadır hiç biri topikte yoktu...birisi yeni topiğe gelebildi...anlayacağın benim ile uğraşan ile bende uğraşıyorum...kayıp edenler hep onlar oluyor...

bu sırada topik biraz tatsızlaşıyor ama onun da sorumlusu ben olmuyorum...güzel paylaşımlarda da varım kavga etmek isteyenlere de varım...10 yıllık borsa tecrübemiz bize hiç bir şeyden korkmamayı öğretti...

7. dün uluse ilk defa 14,00 ın üzerinde bir kapanış yapmış idi..ayrıca gün içinde gördüğü en yüksek yerin yakınında kapatmış olması hisseye iştahın çok yükseldiğini gösteriyor...dünkü duruşu bu gün ilk etapta bir çıkış yapmak isteyeceğini düşündürtüyor..olası bu tür çıkışlardan sonra bazen hisseler satış yiyip geriliyor bazen de yoluna devam ediyor...

bu hisse 15,00 ın üzerinde kapatmayı başarır ise satış baskısını büyük ölçüde bitirir buda hissenin daha da yukarı çıkmasını sağlar...

8. daha önce de söylediğimiz gibi bu hissenin patronu hakkında çekincelerimiz var..bu çekinceler yüzünden her daim temkinli olmak gerekiyor...iş bilançoya kalsa zaten rahatlıkla alınabilecek durumda olduğuna inanıyorum ki hissede son günlerdeki kötü endekse rağmen çıkıyor olması bizi haklı gösteriyor....şu an için patronun satış baskısı kurmadığı izlenimi ediniyorum...tabi şu an için diyorum...bu saatten sonra ne olur bilemeyiz...satış baskısı kursa her halde hisse bu kötü endekste 12 lere inmiş olurdu...

Sayfa 145/540 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •